7

Ганчо

преди 8 години

Ало, кои сте Вие. Истинските седесари ги няма вече. Вие сте някакъв миманс, който търси как да седне на общата софра. Вас Ви нямаше в началото. Къде бяхте тогава, когато ни биеха????

6

Анонимен

преди 8 години

СДС да излезе РБ и направо да целува задниците на Агент Буда и Цвък с молба за вливане в Герб.Жалко,че точно тези клиентилисти и *** остсна абривиатурата. Не че вече има някаква стойност след Кабата,Пешо Коня и особено онзи червенобузест налезен кариерист Лукавия.

5

YORDAN

преди 8 години

А бе колеги от социалните мрежи които изразявате негодуване се страхувате да излезете с истинското си име.Един от многото Анонимни правилно споделя че една птичка пролет не прави; но как останалите да напуснат и се обявят за опозиция като кокала макар и огризан има за гризане и той е сладкия кокал както касапите казват при заколване на прасе по време на коледните празници за мезе .Сега е сезона на голямото клане и ако всички се обединят вместо коледно плрасе коледен Вот на недоверие

4

Анонимен

преди 8 години

Не го харесвам много но Радан Кънев излезе по- голям мъж от Вас -РБ. Стана ясно , че Вие сте в управлението заради далаверите. Само напомням миналогодишните Коледни празници на Вашия шев - Лукарски. С държавни пари всичко е възможно!, а обикновения българин!

3

анонимен

преди 8 години

кокалът ви обединява няма да се разцепите ше се влачите по корем до краяна мандата

2

Анонимен

преди 8 години

РБ са менте опозиция само на приказки и Кунева, Москов и Лукарски са още министри, а Кънев, Караджов и Атанасов уж са опозиция, но са още депутати с хубави заплатки и субсидии. При нови избори, РБ пак ще сключат нова коалиция с ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 8 години

Тоя *** май си е повярвал че от него зависи нещо! Какво сдс на кабата ли?