Снимка: Facebook
fallback

Бях пребит от българската полиция по нареждане на Борисов и Цацаров, обяви пред журналисти лидерът на "Атака"  на излизане от "Пирогов", където призори бе прегледан.

"Всъщност беше направен опит да бъда убит. Този, който ме удари беше полицай и заради него ми правиха операция", заяви Волен Сидеров.

Oще по темата

По думите му, случилото се в НАТФИЗ снощи лесно може да бъде доказано, защото е документирано на видео.

"Бях влачен и ризата ми е скъсана, извиваха ми ръцете и ме ритаха, но аз не се оплаквам, защото разбирам, че на тези полицаи им е било наредено да го направят от Цацаров и Борисов", каза още той.

На въпрос, ако това е вярно каква е била целта, националистът отговори, че е, защото си отмъщават.

"Защото ги разобличавам много сериозно. Това е злостен, отмъстителен начин да бъда премахнат физически, като за съжаление те използваха полицията, която напоследък се използва само за такава черна работа. Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия", настоя Сидеров.

Според него нахлувайки в НАТФИЗ той е изпълнявал своят граждански дълг.

"Определям себе си като човек, който изпълнява гражданския си дълг и съм подел борба срещу дрогата. Не може някой да ми пречи. В този район около НАТФИЗ се продава трева абсолютно свободно", отсече националистът.

На въпрос дали да бъде поискан повторно имунитетът му, той коментира: "Това, за което говоря е голям проблем. Имунитетът ми въобще не е пречка. Много добре знаете, че като бъде внесено искането от главния прокурор НС ще го гласува".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

179

123

преди 8 години

До АнонименКато беше в управлението и подкрепяше ДПС защо не громеше тогава наркотрафика и то не само по клекшопове , май субсидията от Русия спря нещо .... и се е побъркал съвсем

178

Анонимен

преди 8 години

Много сляп народ, чак ми се реве.Въпросът е: кой има силата да изпраща над 300 души в неделя по нощите, за да се конфронтират с когото и да е било.Ако им беше заповядано да убият Сидеров, сигурно щяха и да го направят.Полицаите едвам спряха един човек, като той така и така успя да нанесе удар. 300 ще могат ли да спрат?!Ами ако утре тази тълпа от 300 души им бъде заповядано да се явят някъде въоражени?Днеска пред НАТФИЗ, утре Майдан. Замислете се малко!

177

Затворник

преди 8 години

Докарайте го читав,тук в затвора ще му се изясни

fallback