179

123

преди 8 години

До АнонименКато беше в управлението и подкрепяше ДПС защо не громеше тогава наркотрафика и то не само по клекшопове , май субсидията от Русия спря нещо .... и се е побъркал съвсем

178

Анонимен

преди 8 години

Много сляп народ, чак ми се реве.Въпросът е: кой има силата да изпраща над 300 души в неделя по нощите, за да се конфронтират с когото и да е било.Ако им беше заповядано да убият Сидеров, сигурно щяха и да го направят.Полицаите едвам спряха един човек, като той така и така успя да нанесе удар. 300 ще могат ли да спрат?!Ами ако утре тази тълпа от 300 души им бъде заповядано да се явят някъде въоражени?Днеска пред НАТФИЗ, утре Майдан. Замислете се малко!

177

Затворник

преди 8 години

Докарайте го читав,тук в затвора ще му се изясни

176

Анонимен

преди 8 години

Изкърти мутрата на Болен - стани герой! :)

175

Анонимен

преди 8 години

Голям намкьор тоя еййй! Ако я нямаше полицията, нямаше да е с разцепена скула, ами с разцепен *** и извадени зъби!

174

Анонимен

преди 8 години

Всеки ден се чудя кой е по-голям *** - Белокосия Наакан Пудел или феновете му? Мистика! :)

173

Боко ТИКВА

преди 8 години

Тиквата е МЕГА престъпник. ЕС го защитава,но скоро започва войната. СКОРО ТИКВАТА няма да може да се скрие в колата си за 700 000лв.НОЕМВРИ РУСКИ СИЛИ СЕ ОТПРАВЯТ КЪМ БЪЛГАРИЯ. ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕ БИТКАТА - НАРОДА СРЕЩУ ГРОБ И КОЙ

172

sostin

преди 8 години

Ей, Бюрека пищя че Борисов иска и ще го убие, сега Сидер Ага, същия сценарии разказва....бааааааа пичове кво друсте бре? ??

171

bolbov

преди 8 години

Действията на ВС са последните признаци на живот давани от идъхващия български народ.

170

rrr

преди 8 години

и той е с бойко

169

Аз

преди 8 години

Браво на Волен! Само той е истински в тази държава! Другите се прикриват! Прикриват са, че да мръднали на акъл, а Волен си е волен, не го бърка да доказва, че бута масло! Само тези, които за го пратили в парламента са по шантави от него! Халал да им е! Халал да ни е на всички! Той е НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ! Представлява народа! Народе ............

168

ех

преди 8 години

добре че беше полицията, ако не беше тя, фи то на ану-сa щеше да ти е колкото тръбата на сфетофара

167

Спонги

преди 8 години

Сценарият не го пише Сидеров. Много удобно е депутатите да нямат имунитет. Винаги може да се спретне скандал и някой неудобен депутат да се подхлъзне и да се наниже на джобно ножче, и така 16 пъти. Самият Сидеров е с лабилна психика и така е лесно манипулируем. Въпросът е колко снегорина ще бъдат паркирани по пътя на депутатите които не са рубладжии.

166

anonimen

преди 8 години

........VOLECHO ,MALKO SA TE BILI MAIKA TI I BASHTA TI ,TA SI SE PRAKNAL TAKAV ZLOBEN I NEVAZPITAN !.....A,ZA POLICIQTA KAKVO DA KAJEM ......MI MALKO TE BIHA ,MNOGO MALKO ......ZASHTOTO I NA TIA MAJE I NA 90%OT BALGARITE NI PISNA OT PIQNATA TI ZLOBNA MUTRA !

165

още един атакист

преди 8 години

Я млък! Долу ръцете от Волен, друсани типчета с каскети!

164

Анонимен

преди 8 години

Вай ОнзиНе бой който си поръча сам ами трябваше и да ти пръснат халката! Били го полицаите! Ей ти ***! За това което правиш наркоман с наркоман за пиар с твоите лакеи заслушаваш публичен линч! Жалко за детето ти което ще носи това петно. Да ти е живо и здраво!Помисли за него бе ***!Какво е виновно то?С такъв баща.............

163

Ша та е..ва!

преди 8 години

Малко ти е,върни се за още..........

162

Веско

преди 8 години

Волен и Бареков с един и същ дилър.В Питогов толко ли не се намери някой да вземе кръвна проба от раната и да е пуснат за изследване да видим на какви наркотици е ТОЯ ***.

161

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова да сезира Цацаров за обида на българската полиция. В съда да докаже че - "Използват я или да прикрива наркотрафика, или контрабандистите, или да пази престъпниците. Полицията се превърна в една машина за репресия"

160

анонимен

преди 8 години

245,че кой ти каза ,че времето на Живков е отминало?И татото на Борисов си го заври ...знаеш къде.