Снимка: БТА
fallback

Обявеният за общодържавно издирване Венцислав Ангелов - Чикагото, който е и кандидатът за кмет и общински съветник в Русе, прави предизборна агитация от страницата си във Facebook.

Oще по темата

Чикагото припомня кой е номерът на неговата бюлетина и апелира да бъде избран. 

Днес общинската избирателна комисия в дунавския град ще провери дали действията на Чикагото в социалната мрежа представляват нарушение, съобщи Нова телевизия.

Венцислав Ангелов изчезна дни преди изборите, след като стана ясно, че трябва да се приведе в сила окончателната му присъда от три години и шест месеца лишаване от свобода за трафик на наркотици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли защо на снимката Венци е арестуван и е с качулка ??? Ами защото предупреждаваше хората ,че банкстерите се готвят да им откраднат парите от К Т Б ,ето за това бяха изпратени ченгета и чикагото бе арестуван

9

Анонимен

преди 8 години

Всичката тази атака която медиите предприеха срещу Венци е с цел застрховка ,изтърват ли го в Русе за сатанистите масони и масончета става страшно.Имам усещането ,че готвят убийството на Венци

8

Анонимен

преди 8 години

Абе къде е Боевски ,след като Бойко го изкара от бразилския пандиз в който излежаваше 9 годишна присъда за трафик на дрога се покри.Абе къде е Маргина ,къде са Галеви,къде е Таки,къде е оня дето Цветано в Борисов отвлякоха дъщеря му защото трябваше на следващият ден да дава показания в италиянски съд ? Къде са те сега ? Чикагото ли е наркотрафикант или терористичната клетка на ГЕРБ ?

fallback