10

Анонимен

преди 8 години

Знаете ли защо на снимката Венци е арестуван и е с качулка ??? Ами защото предупреждаваше хората ,че банкстерите се готвят да им откраднат парите от К Т Б ,ето за това бяха изпратени ченгета и чикагото бе арестуван

9

Анонимен

преди 8 години

Всичката тази атака която медиите предприеха срещу Венци е с цел застрховка ,изтърват ли го в Русе за сатанистите масони и масончета става страшно.Имам усещането ,че готвят убийството на Венци

8

Анонимен

преди 8 години

Абе къде е Боевски ,след като Бойко го изкара от бразилския пандиз в който излежаваше 9 годишна присъда за трафик на дрога се покри.Абе къде е Маргина ,къде са Галеви,къде е Таки,къде е оня дето Цветано в Борисов отвлякоха дъщеря му защото трябваше на следващият ден да дава показания в италиянски съд ? Къде са те сега ? Чикагото ли е наркотрафикант или терористичната клетка на ГЕРБ ?

7

ВЪН

преди 8 години

"Смях, голям смях" - Добър опит :D Жалки сте бе мееен :D

6

Смях, голям смях

преди 8 години

Ег.ати съдебната ни система и избирателен закон щом ОСЪДЕНИ се кандидатират за управници (НАЛИ Е ЗАБРАНЕНО, ТИЯ ОТ ЦИК СПЯТ ЛИ ИЛИ ВЗЕМАТ ПОД МАСАТА ЗА ДА ГИ ПУСНАТ) както и впоследствие де "изчезнат' и полицията "да ги търси". Репортерите го намерига, те не могат. Направо са за смях. И заради тяхното бездействие ставаме смешна държава. Не усещате ли как ни се смеят всички държави по света - да не си изпълняваме законите, да не ги променяме при явни пропуски. Дупетатите какво правят в НС - НИЩО!

5

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ, БСП, ДПС, АТАКА и т.н. всички сте еднакво продажни! Идва времето, когато ще платите за всичкият геноцид над българското население и България!

4

БеГеТо

преди 8 години

Ц. Василевне беше ли издирван за ония 3.5 млрд., а пък си пие кафето по кафаните в Сърбия свободен беге правосъдие какво да се прави.

3

Анонимен

преди 8 години

Венци чикагото не се е крил а си беше във тях,второ ,присъда има наркотици няма,такова доказателство НЯМА.Ето така ГЕРБ разчиства предизборните си победи,със главното съдействие на нова тв и бТВ този човек беше смазан.

2

Щиглиц

преди 8 години

гласувайте за него да не го приберат и да ни управлява !!! ама веднага !!!

1

Анонимен

преди 8 години

И после какво?