Снимка: БТА
fallback

Колкото сме по-активни в референдума днес, толкова по-добре, заяви пред български журналисти в Брюксел заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева. Тя участва в референдума в посолството на нашата страна в Белгия.

"Всяко гласуване е празник и шанс за хората да си кажат мнението. Надявам се, че повече от нас, българите, където и да сме по света, взимаме участие в референдума днес", добави тя.

Това е начинът в този случай и при всяко гласуване да покажем накъде искаме да върви страната ни, да бъдем активни в определянето на нейния път.

"Този референдум е особено важен, защото касае това какво мислят хората за гласуването. Колкото сме по-активни в него днес, толкова по-добре. Да се надяваме, че тези, които още не са гласували, ще намерят време да го направят", заяви Георгиева, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Остен

преди 8 години

До Спартак Чудесно казано!Браво!Госпожата си мисли,че с добавянето на "КРИ" ще изчисти продажната си душица.Кри-Сталинка е откровенна предателка ,работи с/у интересите на България .

39

до 34

преди 8 години

Днес само 40 души са гласували в Австралия. 40 четирдесет! Уж Австралия била голяма. Че и в австралийските пустини ли живеят българи, та не могат да отидат на избори? При положение, че самите австралийци са съсредоточени в 2-3 големи града? Сидни, Мелбърн, Канбера.

38

Автогол!

преди 8 години

До Анонимен 34Точно ти действаш в услуга на турците с демагогски лозунги и мантри за Меевски, Беевски. От балканскте войни досега към 10-15 милион турци са се изсели от България. Исторически факти! Направете си сметката кой ще гласува. Ти искаш точно те да гласуват и решават, въпреки че за демагогия казваш обратното. Много ясно, няма открито да кажеш, българските парламент и правителство ще се избират в чужбина я. Ходи си в Анкарата и за Меевски-Беевски не ми разправяй. Кого лъжеш?

fallback