40

Остен

преди 8 години

До Спартак Чудесно казано!Браво!Госпожата си мисли,че с добавянето на "КРИ" ще изчисти продажната си душица.Кри-Сталинка е откровенна предателка ,работи с/у интересите на България .

39

до 34

преди 8 години

Днес само 40 души са гласували в Австралия. 40 четирдесет! Уж Австралия била голяма. Че и в австралийските пустини ли живеят българи, та не могат да отидат на избори? При положение, че самите австралийци са съсредоточени в 2-3 големи града? Сидни, Мелбърн, Канбера.

38

Автогол!

преди 8 години

До Анонимен 34Точно ти действаш в услуга на турците с демагогски лозунги и мантри за Меевски, Беевски. От балканскте войни досега към 10-15 милион турци са се изсели от България. Исторически факти! Направете си сметката кой ще гласува. Ти искаш точно те да гласуват и решават, въпреки че за демагогия казваш обратното. Много ясно, няма открито да кажеш, българските парламент и правителство ще се избират в чужбина я. Ходи си в Анкарата и за Меевски-Беевски не ми разправяй. Кого лъжеш?

37

Автогол!

преди 8 години

До Анонимен 34Турците от България са към 8-10 милиона! Обаче не всички имат български паспорти. Аз говоря само за няколкото милиона, които имат. Обаче не е голяма трудност останалите "български" турци също да си възстановят българското поданство. АЗ ПРЕДУПРЕДИХ и повече няма да пиша по тоя въпрос. Ако нямате 2 по математика е елементарен въпрос, кое е повече. 1 милион негласуващи българи или 5 милиона турци? Искат отново да ви направят рая и ви лъжат, че уж точно обратното

36

Автогол!

преди 8 години

Ако някой се чувства българин, той ще отиде до избирателната секция за да гласува. НАЛИ УЖ Е ВЪПРОС НА ГРАЖДАНСКО ДЪЛГ ДА СЕ ГЛАСУВА? Р какъв граждански дълг е тогава, ако някой не може да намери време и възможност да отиде да гласува? какъв българин е такъв човек? Или пък не отива защото бизнесът му е 100 пъти по-важен от изборите? Е защо да улесняваме такъв един анти-българин? Ако то йе отговорен човек ще намери време и начин да отиде до урната, както всички го правят.

35

Автогол!

преди 8 години

До Анонимен 34Турците от България са към 8-10 милиона! Обаче не всички имат български паспорти. Аз говоря само за няколкото милиона, които имат. Обаче не е голяма трудност останалите "български" турци също да си възстановят българското поданство. АЗ ПРЕДУПРЕДИХ и повече няма да пиша по тоя въпрос. Ако нямате 2 по математика е елементарен въпрос, кое е повече. 10 милион негласуващи българи или 5 милиона турци? Искат отново да ви направят рая и ви лъжат, че уж точно обратното

34

Анонимен

преди 8 години

Като й видя на тази снимката, изпитвам непреодолимо желание да съм въоръжен с джедайски меч!

33

Анонимен

преди 8 години

МЕЖДУ БЕЗКИТЕ СТАЛИНКЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!

32

Анонимен

преди 8 години

Cрам и позор с тая или може би тоя.

31

Шаран-БГ

преди 8 години

Гласуването на хора извън България е противоконституционно! Те не плащат никакви данъци, такси ,налози, тегоби и прочие тежести, които сътворяват бюджета. И после избират хора, които да ги харчат и управляват тези пари, съдрани от моя гръб. Дали ще е електронно или не - те НЯМАТ ПРАВО на глас. Електронното гласуване е още по-лесно за манипулиране!! Щом хакери влизат дори в сайтовете на Пентагона, колко му е да фалшифицират и моя глас.За това нашите политици го искат..да бъдат ВЕЧНИ !!...........

30

Автогол!

преди 8 години

Вас ви карат да кажете ДА на електронното гласуване, за да може сетне правителството да се назначава и определя от Анкара. Просто е все едно, че на изборите ще гласува още един български народ. Няколко милиона изселници има при съседите, които само това чакат. Хах, да имате само глупостта да им позволите да гласуват електронно. Повече никога правителството и законите в България няма да се определят от вас Америка иска да бъде така. Ама и това ще стане. Българинът е доказал за 25 г, че е ***!

29

Анонимен

преди 8 години

Каква активност ве госпожа...., до сега чаках някой да дойде да ми купи гласа, ама не дойде никой! Сега вече стана студено и никъде не отивам!

28

Автогол!

преди 8 години

До Анонимен 26Тя избирателната активност в Турция може да е висока, ама разстоянията са големи. Турция има една от най-големите територии в Европа, а избирателни секции има само в Анкара, Истанбул и Бурса. Колкото и да е висока и органзирана активността там, само един малък процент от турците успяват да гласуват. А с електронното гласуване, тези дисциплинирани хора, както ги наричаш, ще гласуват на практика 100 процента.А те дори не са 2-3 милиона, а много повече. Може би има поне 5 милиона

27

Анонимен

преди 8 години

СТАЛИНКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

26

Иван

преди 8 години

Тази алчна за власт лелка е супер неприятна с болните си амбиции и използването всяка възможност да се изтъкне

25

Анонимен

преди 8 години

До Автогол!в съседна турция избирателната активност на изселници винаги е била страхотно висока както се сещаш. тях винаги са ги организирали в пъти по добре от българите. Електронното гласуване е еинствения шанс да има по висок % участие, за да не влизат пумяри като сидеров и бареков. Следващия път Пеевски ще си направи партия и понеже сте толкова ограничени ще вземе 15-20%

24

Анонимен

преди 8 години

Аз живея в чужбина. Емигрант съм и смятам, че право да гласуват трябва да имат само хора, които живеят в България. Ние, емигрантите, сме дезертьори. Избягахме от България, за да се нагушим с евра и долари.

23

бай иван

преди 8 години

Както на предния референдум, така и на този ще се види че закона за референдума не струва.

22

до 11

преди 8 години

До Анонименпри условие, че явно вкарвам около 20 пъти повече в бюджета на българия отколкото теб, не ти дава повече право на глас от мен само заради това, че седиш и злобееш срещу хората от територията на БГ :)

21

до 11

преди 8 години

не е важно на мен да ми е добре! важното на вуте да му е зле :)) хахахха ограничен народ