Снимка: Нова тв
fallback

Депутатът от "Атака" Десислав Чуколов ударил шамари на полицейски служител и на собственика на магазина, който стана обект на щателна проверка по настояване на Волен Сидеров.

Oще по темата

Собственикът на магазина Йордан Симеонов и съпругата му Александрина коментираха скандала, който се разрази в нощта срещу събота пред клекшоп в центъра на София. Тогава Сидеров и съпартиецът му подадоха сигнал в полицията, в който твърдяха, че в магазина се продават безакцизни стоки и наркотици.

"Г-н Сидеров тръгна към мен заплашително, изби ми телефона от ръката и започна да ме рита в краката. Съпругът ми се възмути и застана между него и мен.", обясни Александрина пред Нова тв.

Йордан пък разказва как Чуколов му е ударил шамар.

"След като съпругата ми спря да снима, аз започнах да снимам. Заснех как Сидеров избутва една жена от гишето и това бе провокацията Чуколов да ме удари.", допълни той.
 
Той разказа, че за проверката на магазина на място са дошли около 40 служители на МВР.

"Тези хора бяха ангажирани, само за да гледат как Сидеров и Чуколов безчинстват", каза още собственикът на клекшопа.

"Очаквах те да ни защитят - мен, съпругата ми и бизнеса ни", разказа мъжът.

Семейство Симеонови не скри разочарованието си от отношението към тях от страна на двамата политици. Те са на мнение, че е по-добре да емигрират, ако нещата в държавата не се променят към по-добро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

174

Анонимен

преди 8 години

Сидеров е представител на законодателната власт, а не на изпълнителната, така, че той не може да разследва нищо, не може да иска лични карти на хора и др. Да подава сигнал до МВР и това, МВР може да разследва. Ама сидеров иска да се прави на мъж и затова прави селски сеири. Дреме му на него дали някъде се продават наркотици, мислите ли, че му пука? По-скоро е търсил начин пак да се говори за Юруш и да накара простите люде (които не са малко в Бг) да мислят за него като борец срещу неправдата.

173

seira

преди 8 години

АМАН ОТ "АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ"!!!

172

Анонимен

преди 8 години

До На ти фактиИзобщо не бяха пияни!Изобщо!Ти си клеветник,дано ти плащат добре!А твоето са голословни твърдения,без доказателства!Не случайно Чукалов каза:Сега ще видите каква помия ще се изсипе върху нас!Имаше предвид лай-нари като теб!Егати мръсотията,егати чудото!

fallback