Волен Сидеров. Снимка: архив, Reuters
fallback

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е поканил председателя на Държавната дума на Русия Сергей Наришкин да посети София, макар той да е включен в "черния списък" със санкции на ЕС. Двамата са се срещнали в кулоарите на Четвъртия международен парламентарен форум в Москва, съобщи РИА Новости.

Визитата на Наришкин би могла според Сидеров да съживи руско-българските отношения, които преживяват в момента труден период, посочва агенцията.

Oще по темата

"Знам, че има санкции, аз ги наричам идиотски", цитира РИА Новости водача на "Атака".

Той е заявил пред Наришкин, че е говорил на тази тема с председателката на Народното събрание Цецка Цачева и й е препоръчал "да не обръща внимание на забраните".

Сидеров твърди, че над 75, дори 80 на сто от българите са "против санкциите и са за добри отношения" между България и Русия, "за продължаване на проекта "Южен поток", но "политиката на правителството е съвсем друга", добавя РИА Новости.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 8 години

На тоя му правя евалла как усеща правилната посока на вятъра.Винаги е усещал силните на деня и ... Като петлето на покрива е.

17

Анонимен

преди 8 години

НА ТОЗИ ПРОДАЖНИК ГРИМИРАН С ПЕРХИДРОЛ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО И ДА СЕ ИЗРИТА ОТ СТРАНАТА НЕГОВИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ МОСКВЕ ДА СИ ГО ВЗИМАТ АКО ГО ИСКАТ НО И ТЕ НЕ ОБИЧАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ

16

Анонимен

преди 8 години

на времето гласувах за царя и не видях нищо хубаво , след това гласувах за Борисов и да ви кажа бях много голям оптимист за него, особена от изявите му като кмет и една случка с жена която беше глобена с 2 000лв за това че беше засадила цветя пред магазина си, тогава Борисов се появи и отмени глобата / и си казах ,ето това ще е политика които ще оправи държавата , а сега съм още по разочарован , / за това сега реших да дам гласа си за Сидеров,дано ако спечели и тои да не ме разочарова

fallback