Снимка: архив, Булфото
fallback

Ръководството на БСП обрича кандидат-кметовете си на изборна самота и това е много голяма грешка, коментира пред bTV Румен Петков.

По думите му АБВ няма да отиде в ограничен в мащаб на местните избори и заяви, че не може да се говори за път на АБВ към БСП, защото това не е едностранно движение. Той определи поведението на БСП като надменност и неадекватност.

Oще по темата

"Не може до онзи ден да си бил носител на плоския данък и днес да си срещу него, само защото си в опозиция. Не може до онзи ден да си съсипал "Белене" и "Южен поток", днес да си първият сторонник (привърженик - бел.ред.) на изграждането на "Белене" и "Южен поток". Не може до онзи ден да си бил носителят на налагането на санкциите срещу Русия и днес да казваш, че тези санкции трябва да бъдат отменени", заяви Петков.

"Хората тези неща ги виждат, хората са чувствителни и тази непоследователност възмущава. Това е част от причините за срива на БСП", посочи той.

За работата си с ГЕРБ зам.-председателят на АБВ каза, че е доволен, защото разговорите между управляващите партии са станали по-чести. Скоро се е провела и работна среща, на която Петков даде висока оценка. "Може да бъде наложено друго усещане за институционализъм", заяви той.

Бившият вътрешен министър обаче разкритикува ГЕРБ за работата в митниците: "Този модел на Танов и тановщината в митниците съсипва фиска България".

За миналата година само от контрабанда щетите са над 1 милиард, посочи Петков.

"Ако държавата има воля, трябва да изгради два обществени съвета. Единият да контролира вноса и продажбата на горива, а другият – да контролира производството и продажбата на цигари", заяви той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

румене

преди 8 години

погледни гредата в твоето око ,а после търси сламката в окото на другия,за това което се случва в България ,не само в бсп вина имаш и ти ,който си толкова години пред очите ни,защо смяташ,че си най-способния ,най-знаещия-това ,че мнозина си мълчим не значи ,че сме съгласни с такива като теб и заобикалящите те,я ми кажи мнението си за решението на църквата-крадеца и съдещия страната ни да се споменава в литургията е това ми е много интересно и какво казват монасите от Атон за този нечуван акт

9

До АБВ

преди 8 години

ЦИТИРАМ: Не може до вчера да си ............... А обяснете тогава другари: Как така до вчера комунисти, а днес с десни виждания?/ Политиката на вашия социален министър, в кабинета на Мутрагеньо, в никакъв случай не е лява. / Не мога да приема, че политическото котило в момента работи за демокрация. Та всички / или почти всички / са бивши ***. Какво ще ми се ...........да ви ............

8

Асеновец

преди 8 години

Нещо май станахме фурнаджийски лопати г-н Петков? Какво БСП, нали сте в управлението с ГЕРБ, или при вас няма значение с кой сте, важното е да крадете?

fallback