10

румене

преди 9 години

погледни гредата в твоето око ,а после търси сламката в окото на другия,за това което се случва в България ,не само в бсп вина имаш и ти ,който си толкова години пред очите ни,защо смяташ,че си най-способния ,най-знаещия-това ,че мнозина си мълчим не значи ,че сме съгласни с такива като теб и заобикалящите те,я ми кажи мнението си за решението на църквата-крадеца и съдещия страната ни да се споменава в литургията е това ми е много интересно и какво казват монасите от Атон за този нечуван акт

9

До АБВ

преди 9 години

ЦИТИРАМ: Не може до вчера да си ............... А обяснете тогава другари: Как така до вчера комунисти, а днес с десни виждания?/ Политиката на вашия социален министър, в кабинета на Мутрагеньо, в никакъв случай не е лява. / Не мога да приема, че политическото котило в момента работи за демокрация. Та всички / или почти всички / са бивши ***. Какво ще ми се ...........да ви ............

8

Асеновец

преди 9 години

Нещо май станахме фурнаджийски лопати г-н Петков? Какво БСП, нали сте в управлението с ГЕРБ, или при вас няма значение с кой сте, важното е да крадете?

7

Тинев

преди 9 години

И мошеника Бойко Борисов ми е противен но тия от АБВ са върха.Какво ли се учудвам:::-Бойко-комунист-Първанов-комунист-Цуци-комунист- Петков-комуниствсе другарчета, все кръвосмучещи, все комунисти.

6

Ред арми

преди 9 години

Ами пеещи са. Явно урината на Петков е магическа.... Той си взе процента от външния дълг, сега защо да не се завърти отново

5

Анонимен

преди 9 години

Тая дружка на Боко тиквата се загрижила за самотата на бъдещите кметове на БСП. ***. Що си не погледне АБВ-нцето.

4

Garibaldi

преди 9 години

До Ред арми Горкият ми той "пикаещия във фонтаните",надява се да смени лявото пространство,което принадлежи на БСП.Гоцето и тоя не се наядоха на власт! Ренегати - нямат бъдеще.

3

анонимен

преди 9 години

Г-н Петков вие сте умен човек но не знам наистина ли не се усещате,че ви използуват.Целта на платените телевизии е да се плюе БСП и когато е от техни хора е по убедително.Близнашки също беше употребен като вас.Не си ли задавате въпроса защо толкова често ви канят -ами защото имате остър език и им вършите с него добра работа.В злобата си от това ,че ви откозоха постове от БСП сте готови и ортак с дявола да станете -това е лична вендета,и Герб ви използуват.

2

vesko02

преди 9 години

Що бе,парите нали не миришат,добре дошли са

1

Ред арми

преди 9 години

Г-н Петков, предателите никой никъде не ги обича, а Вие и смешната Ви партийка сте точно това. Водите се само от борбата за власт и личния интерес.