Снимка: архив Булфото
fallback

Патриотичният фронт заостри тона към партньорите си от ГЕРБ и се оплака, че хората на Бойко Борисов придвижвали само своите закони в парламента, а тези на Фронта бавели.

"Не сме доволни, че мандатоносителят се опитва да внася приоритетно своите законопроекти, а нашите - на Патриотичния фронт, се бавят", каза в Плевен съпредседателят на ПФ Красимир Каракачанов, който е и зам.-шеф на Народното събрание.

Oще по темата

Според лидера на ВМРО при всяко партньорство трябва да се правят отстъпки. Той отново припомни, че въпреки наличието на формула за четворен формат на разговори, Патриотите не са доволни от това как се е стигнало до решението за взимането на дълга от 16 млрд. лв.

Философията на Патриотите била друга – да се развива икономиката, да се създават работни места, да се затяга контролът в митниците и от НАП. Каракачанов е убеден, че има голям резерв за увеличаване на приходите в хазната в намаляване на контрабандата с горива, алкохол и цигари.

"Ние не сме доволни и от начина, по който се действа за санирането. Имаме своя позиция. Бързането го намираме за предизборно", коментира той.

Красимир Каракачанов обясни, че Фронтът ще настоява за криминализиране на фалшивите решения за инвалидност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

кали

преди 9 години

Съвсем друг е въпросът обаче !!!! Въпросът е къде отиват държавните средства и как те се разпределят !!! На какво основание !!!

14

ognyanz

преди 9 години

Направете нещо срещу тормоза, на който са подложени жителите на Пазарджик от цеганските свадби, които продължават по цели нощи и хората не могат да спят. Може да се направи парламентарна комисия и да се извикат за обяснение кмета и началника на полицията, за да обяснят защо нищо не правят. Накрая на някого няма да му издържат нервите и ще застреля някой и друг среднощен сватбарин - тогава ли ще се сетите?

13

ss

преди 9 години

Kato ne im haresvat da gi napusnat hem i nie da se otarvem..pak i mage che se pokagat ama to kokal taka li se puska a

fallback