Снимка: архив Булфото
fallback

БСП планира орязване на щата в централата на „Позитано” 20 с близо 30 процента. Предстои и намаляване на бюджета на партията. Това ще бъде обсъдено на заседание на Националния съвет на БСП днес, съобщи БНР.

Според националното радио драстичните мерки се налагат заради тежката загуба на червената партия на изборите на 5 октомври. След тях БСП получи двойно по-малка държавна субсидия за 5,5 милиона лева. 

Очаква се пленумът на левицата да  приеме план за работата на социалистите за първото шестмесечие на 2015-та година за мобилизация на структурите си за предстоящите местни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 9 години

БСП в кереча като трета политическа сила скоро може и четвърта да затварят кепенците и бегом в Сибир в България са нежелани

15

V

преди 9 години

А така! Къде ви е социалната политика, как така ще изхвърляте хора на улицата? Това не е социално, дайте да ги преквалифицираме или ги назначете на обещаните от Станишев места - по-добре а?

14

Анонимен

преди 9 години

Ами как няма да орязва щата и бюджета. Другарят Путин вече на праща долари на БСП защото и при него станаха много кът и това принуждава слугите му в България да мизеруват.

fallback