16

Анонимен

преди 9 години

БСП в кереча като трета политическа сила скоро може и четвърта да затварят кепенците и бегом в Сибир в България са нежелани

15

V

преди 9 години

А така! Къде ви е социалната политика, как така ще изхвърляте хора на улицата? Това не е социално, дайте да ги преквалифицираме или ги назначете на обещаните от Станишев места - по-добре а?

14

Анонимен

преди 9 години

Ами как няма да орязва щата и бюджета. Другарят Путин вече на праща долари на БСП защото и при него станаха много кът и това принуждава слугите му в България да мизеруват.

13

Крупие

преди 9 години

Защо във Видин БСП имат най-голяма подкрепа ? Защото тук хората са най-бедни в цяла Европа,мисленето на огромна част от тях е в стил преди '89 ( без значение на 20 или на 70 ).То модерно мислещите и проспериращи хора се махнаха и тук остават предимно хора втора цедка,които са си свикнали фамилиарно с партийката и те така.Ама вече и тук ГЕРБ почнаха да бият на избори.То не става по влашко да спиш в стая при животните,а къща на 2 етажа да е само за фукане пред гости.

12

дериват

преди 9 години

абе не ги кълвете толкова лошо котерииката е със затихващи функции в момента не са никакви нито леви нито десни не се хабете просто затихват лека им пръст

11

anonimen

преди 9 години

до 4 БСП----ЗНАЧИ --БОЗАЕМ САМО ПАРИ

10

Анонимен

преди 9 години

До ГошуМи защо не дойде лично *** да има каже че ще ги съдере от санкции и ще им спре нефта?

9

Гошу

преди 9 години

До гфтЗащото когато ти дойдат 3-*** американски сенатори да те предупредят, че ако не спреш Потока, ще те скъсат от санкциои, какъвто и русофил да си и ти ще го спреш. Иначе лева ще стане като рублата :)))

8

гфт

преди 9 години

То ако беше така с рублите защо точно орешарски спря южен поток нали с русия

7

серГЕЙ Путкин

преди 9 години

БСП изчезва хахаха браво на серГЕЙ Станишкавич този русофилски *** успя да съсипе най големия тумор в обществото 100 годишния тумор БК(с)П

6

Божо

преди 9 години

До анонименТо , тези пари за атака и скат са от бюджета на столетницата , който пък е от кремъл , а там едни рубли падат ли, падат :))))

5

Ro[ko

преди 9 години

Абе къде е Кутев? А Серго? Къде са тия строители на цоциализъма?

4

Анонимен

преди 9 години

Какво е това БСП?

3

Анонимен

преди 9 години

До БожоКъде си видял *** да работи па и без пари?! Едно време работеха все партийни секретари или профсъюзни деятели а преди това обираха мандри!

2

Божо

преди 9 години

Те ,другарите работят без пари, и въобще не трябва да получават заплати :))) Истината е , че тарикатите ще се разбягат много бързо, което е добре за България, обаче бедните, излъгани хорица ще продължат да се залъгват от лявата глупост !!!

1

непукист

преди 9 години

Това трябвали да ни интересува?