Валери Симеонов и Бойко Борисов. Снимка: Булфото

"Напускаме Борисов, ако няма задължително гласуване", заявява в интервю за "Труд" съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.

Ако не бъде освободена от властовите постове про-ДПС администрацията, която се е впила във всички нива на националното и местното управление, в следващите два месеца ние ще оттеглим подкрепата си, казва Симеонов.

Още по темата

Второто, с което Патриотите не биха се примирили по думите на Симеонов, е ако не бъде извършена спешна ревизия в  енергетиката, която да покаже мащабните кражби и да доведе до  оздравяване на процеса на производство и разпространение и да доведе до намаляване на цената на тока.

Симеонов посочва още като искане на Патриотите да бъде проведена реформа в социалната сфера. Те няма да се съгласят по думите му, ако не се вземат спешни мерки за намаляване на битовата престъпност в малките населени места.

„В момента чакаме програмата на правителството с нейните срокове за изпълнение на тези основни наши искания. След като ги видим, ще потвърдим или оттеглим нашата подкрепа", посочва Симеонов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase