79

Васо

преди 9 години

Те ви пържат с Референдум. Било най-демократично. Най-разкрачено е между ПФ и ДПС.

78

Анонимен

преди 9 години

Г-н Борисов,дано скоро покажете някакви данни, как борите престъпността и корупцията колко са завършили с осъдителни присъди, за да не плюем по тези институции.

77

инж

преди 9 години

до 79 - не е целта да се харчат пари за гласуване и отразяване на дейност, все пак не струва по-скъпо заради това, че гласуват по-висок процент граждани. Но, ако много като теб биха бойкотирали и биха пуснали невалидна бюлетина, много други биха гласували съвестно, пък било то и задължени да го сторят. И целта ДПС извадката от обществото да заеме по-малък процент от цялото, защото знаем как става гласуването при тях - организирано и на етническа основа.

76

Анонимен

преди 9 години

Тука има тука нема . Това е политиката на т.н. ПФ . Хайде спрете се и мислете преди да говорите .

75

Весо

преди 9 години

А какво стана с точката в предизборната ви програма за стимулиране на положителни демографски процеси в страната. Какво стана бе пичове. Замразиха майчинските, не отменихте дискриминационната практика 35 лева- на дете да се дават основно на ***. Най- бързо изчезващата нация в света сме, как ще се оправим като нямаме младо население. Дайте крачка назад и вижде общата картина бе ***, каква социална политика, хора няма в тая държава

74

е

преди 9 години

Задължително, но само за грамотните/завършилите осми клас/ и българскоговорящи живяли в България последните две години.

73

Развеселен

преди 9 години

Ха, ха, ха! Фурнаджийски лопати! Какви политици са тези?Като не ви стиска сдавайте властта и кой откъде е!

72

Анонимен

преди 9 години

ZADALGITELNO GLASUVANE -DA,NO SAMO SRESHTU ZAPLASHTANE.

71

_

преди 9 години

Проблемът никога не е бил в незадължителното гласуване, а в липсата на избор. А липса на избор има, защото няма смислени кандидати. А няма кандидати, защото листите се редят от шепа хора по партийните централи.Премахването на привилегиите на партиите и партокрацията от конституцията и от изборния кодекс трябва да е на дневен ред, а не утвърждаването на статуквото чрез задължително гласуване. Криенето на симптомите никога не решава истинския проблем...

70

Анонимен

преди 9 години

До инжЦелта не е да се харчат парите на данъкоплатците за да си гласуваме и отразяваме дейност, а да има смислени идеи и хора за които да гласуваме. Ако е задължително, по твоята логика ще бъдат пуснато 2 000 000 празни бюлетини. Какво ще покаже това?- че народа не е доволен, ами то това не е ли вече ясно.

69

Анонимен

преди 9 години

Патриотичният фронт са един дол дренки с ДПС. Долни ***!

68

Анонимен

преди 9 години

Задължителното гласуване е много важно, така ще се изстърже ДПС от властта веднъж завинаги. Едно е да имат 15-20% друго е да се върнат на 4-5% където си бяха преди. От 240 души парламент, 40 места просто ги няма и е много трудно да се направи коалиция без тях, това трябва да се преустанови.

67

инж

преди 9 години

Добре, след като можете действително да пуснете празна бюлетина или да нарисувате какво точно мислите какъв ви е проблема да отделите мааалко време и да гласувате дори и невалидно. ..

66

Анонимен

преди 9 години

До ДрождДа, така е хората ще започнат да гласуват като си възвърнат доверието в политиците, а не за да Ви правят депутати. Само ако се види послание което си заслужава и го потвърдите с действията си ще върнете народа.

65

?

преди 9 години

До азА Каракачанов не е ли ченге?- и то от тези доносническите Нека каже другаря "Каракарачо"бкак е създадена ВМРО и кого са отвлекли неговите пра-съпартийци за откуп,за да имат пари,с които да направят големия"патриотичен" балон

64

БГ

преди 9 години

КЪВ ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ,БЕ КВИ ПЕТ ЛЕВА? ТЕЗИ НЕ ПРОПУСКАТ ВСЕКИ УДОБЕН ЗА ТЯХ СЛУЧАЙ ДА ИЗВИВАТ РЪЦЕ И ДОЛНОПРОБНО ПОПУЛИСТКИ ДА РАЗМАХВАТ НЯКАКВИ "ПАТРИОТИЧНИ" ЦЕЛИ! ТАКА НЯМА КАК ДА ИМА СТАБИЛНО УПРАВЛЕНИЕ,А ЯВНО ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА-НОВИ ИЗБОРИ ЛИ ИСКАТ,АМА МОЖЕ И ДА НЕ ВЛЯЗАТ ТОГАВА В ПАРЛАМЕНТА! СТИГА ПРОСТОТИИ ИМА МНОГО ПРОБЛЕМИ ЗА РЕШАВАНЕ -РАБОТЕТЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА ЗА ТОВА СТЕ ТАМ!

63

Дрожд

преди 9 години

Как ще ме накарате насила да си продавам честта като гласувам за който и да било от Вас. Какво значи задължително, а Вас как да Ви задължим да си вършите работата???

62

Анонимен

преди 9 години

До ZhПълни селяни Гражданиноооооо

61

Zh

преди 9 години

tea seliani ?????? Незнам кой е селянина ,ама извинения от сорта на ,нямам бг на моя компютър не вървят!!!!!!!ГражданинОООО....

60

Анонимен

преди 9 години

tea seliani ve4e sa sme6noi vse napuskat puk vse tam si sediat selian4eta koi vi pokaaaza patia za sofia selian4eta