Снимка: архив, БТА
fallback

ГЕРБ насрочи среща на коалиционните си партньори заради сигналите на Патриотите, че могат да оттеглят подкрепата си за кабинета.

Повод за недоволството на ПФ стана назначаването на Орхан Исмаилов от РБ за зам.-министър на отбраната.

„Този въпрос ще бъде разгледан и обсъден на среща с коалиционните партньори“, обяви в кулоарите на парламента Цвета Караянчева от групата на ГЕРБ. Тя обясни, че след срещата партньорите ще излязат с обща позиция.

Oще по темата
„Всяка позиция и мнение, изразени преди тази среща, ние от ГЕРБ ще считаме, че е неофициална“, каза Караянчева в кратко изявление от името на партията си.

В момента съпредседателите на Патриотичния фронт Валери Симеонов и Красимир Каракачанов обсъждат позицията си по назначаването на Исмаилов.

По-рано лидерът на ВМРО обясни, че фигурата му „поражда размисли“ заради това, че е издигната от партия на етническа основа.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов беше по-рязък и обясни, че назначението на Исмаилов може да коства на управляващата коалиция подкрепата на Патриотичния фронт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

езичник

преди 9 години

що за простотия да се назначи за зам.министър на отбраната лице на което едва ли някой ще има доверие! и сега кво прайм? филмът " КОЙ?" сезон втори. някой стои в сянка и си играе пак с огъня и дано този път намерят къде е заровено кучето защото който и да е този Кой той се подиграва и с народа и с политиците...въобще с България.

21

Анонимен

преди 9 години

Е, защо точно той, и точно на това министерство. Тва е тъпо.

20

zdr

преди 9 години

От 17 министерства-това ли точно....?!

fallback