Снимка: Булфото
fallback

Преговорите за съдбата на бъдещото правителство са напът да прераснат в нощни. Това стана ясно на шестия час от консултациите между четирите партии, които водят разговори за формиране на кабинет и на мнозинство зад него.

Oще по темата

Малко след 19 часа представителите на Патриотичния фронт и на АБВ станаха от масата на преговорите с ГЕРБ и РБ.

Ивайло Калфин напусна и обяви, че АБВ започва заседание на Изпълнителния си съвет. Форумът трябва да бъде запознат с хода на преговорите. „По голяма част от текстовете в програмата има голям напредък“, каза шефът на групата на АБВ. Той обясни, че преговорите не са приключили и по-късно тази вечер те ще продължат. Калфин отново отказа да коментира въпроса дали ще стане министър. „Този въпрос не е обсъждан“, каза той.

Шефът на групата на АБВ за пореден път обясни, че партията няма да влиза в коалиция с ГЕРБ и РБ, а ако подкрепят кабинета, то ще е само чрез подкрепа за програмата.

От думите на Калфин стана ясно и, че Патриотите искат да видят отново окончателния вариант на декларацията преди да я одобрят. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Непознат

преди 9 години

Малиии колко са щастливи, предатели на партия БКП, цял живот от нея са хранили, а сега голям смях "Отървахме се".ЦВ ЦВ ЦВ

40

Непознат

преди 9 години

Що не ги оплювате тез двамата, не ги ли познахте???Ей тез вече ще ви оправят до дупка.Колко са щастливи само????Първанката липсва от пейзажа....

39

Гербер

преди 9 години

БОСТАН ДА Е !!

fallback