Николай Бареков. Снимка: архив, БулФото
fallback

Сериозните политици трябва да останат опозиция на кабинет, сглобен като буламач. Това е острият коментар от Брюксел на лидера на „България без цензура“ и евродепутат Николай Бареков по повод спряганите имена за министри в кабинета на ГЕРБ и РБ.

Oще по темата
Правителство, което не се ползва с широка парламентарна подкрепа и не е с ясно изразен център-дясно профил, ще бъде авантюра, която за жалост ще бъде платена от българския народ, заявява Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му всяка една мрачна фигура от прехода, която участва в управлението и е замесена в мачкането на българския бизнес, българската интелигенция и колосалната кражба от приватизацията, извършена в края на 90-те, ще бъде посрещната остро от цялата българска общественост.

"България няма друга алтернатива освен Европейския съюз. България е в безпрецедентна политическа и икономическа криза. Всяко правителство, сглобено задкулисно, безпринципно и с желание да дели баницата във властта, няма да реши глобалните проблеми на българския народ", отсече той.

Можеше да имаме успех само ако всички политици бяхме осъзнали отговорността на момента и бяхме разписали антикризисна програма, която да бъде договорена пред очите на цялото общество, категоричен е Бареков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 9 години

Дудук

48

s angelov

преди 9 години

barekov e novoto lice na oligarhiata kak ne se sramuva tozi covek otkade e specelil miliona za tolkova kratko vreme e nevazmojno kakavto i biznes da varti sabudete se balgari pozdravi na vscki ot bg

47

ицо

преди 9 години

Аз вика Хекемяне на този стол тука бях,а сега гледай къде съм.....Ей това само може да говори колко *** и ограничен народ има в страната.....Незнам с какво точно се хвалиш ти Николай(Дудук),а по между другото някой знае ли къде е Нешка бе?Колкото повече вика стоя на сцената до Николай,толкова повече го харесвам..........ама лелйооооооооооооо,ти и ти не разбра и ти за толкова годинки на кой се кланяш.Станахте не смешни,а жалки бе хора осъзнайте се.

fallback