Александър Методиев - Бат Сали Снимка: БТА
fallback

Протестите срещу мен са купени, обвини депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали.

Както Dnes.bg писа, по-рано днес недоволни от мандата на ДПС кюстендилци блокираха движението в района на НС, за да не положи клетва като депутат Александър Методиев, но въпреки протеста той стана народен представител.

Шествието на недоволните премина през централата на ДПС и беше поведен от кмета на Кюстендил Петър Паунов.

Oще по темата
Александър Методиев пък коментира, че се чувства дискриминиран от протестиращите.

„Законът казва всичко, защо да се отказвам от депутатско място“, заяви той и добави, че Дупница и Кюстендил не са цяла България, така че протестът не го притеснява.

„Проблемът е лично Александър Методиев. Проблемът е, че спрях кранчето за купуване на ромски гласове“, заключи Бат Сали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

Анонимен

преди 9 години

Този тарикат си мисли, че може някой да му повярва?! Така е научен от педагог Местан - бащицата ! Бил спрял кранчето за купуване на *** гласове!Недей така др., че току виж някой ти повярвал...Че по-голямо купуване на *** гласове от тази година не е имало-безогледно и цинично. Мизата надхвърли 50 лева, достигна 80 лева! Щом успяха да впрегнат и пасторите(евангелисти) да работят за тях, разбирате за какво става въпрос, нали? Но се разбраха по места и с БСП - к

92

Анонимен

преди 9 години

Ах колко сме морални само, когато ДПС купувало гласове е престъпление, когато мошеникът кмет Паунов си купува гласовете вече трети мандат е патриотизъмЗагубен народ, да знаете следващият кмет ще е отново Паунов, който опропасти и обезлюди хубавия Кюстендил, защо не го вкарате негов затвора, бат Сали ви е проблемът.Местан ще плати ромските гласове за Паунов, това беше целта на визитата му в Кюстендил и тогава ДПС ще управлява,защото кметът само в тази партия не е бул май.....

91

Анонимен

преди 9 години

До хахахаНе народа е ***, а медийте са виновни. Хората дори и да задават тия въпроси няма кой да ги излъчи и отрази, защото медийте се оправляват от същите тия за които гласуваме и се създава впечетлението, че никой не обръща внимание. Медията съвсем не е четвърта власт, по-скоро втора или трета.

fallback