93

Анонимен

преди 9 години

Този тарикат си мисли, че може някой да му повярва?! Така е научен от педагог Местан - бащицата ! Бил спрял кранчето за купуване на *** гласове!Недей така др., че току виж някой ти повярвал...Че по-голямо купуване на *** гласове от тази година не е имало-безогледно и цинично. Мизата надхвърли 50 лева, достигна 80 лева! Щом успяха да впрегнат и пасторите(евангелисти) да работят за тях, разбирате за какво става въпрос, нали? Но се разбраха по места и с БСП - к

92

Анонимен

преди 9 години

Ах колко сме морални само, когато ДПС купувало гласове е престъпление, когато мошеникът кмет Паунов си купува гласовете вече трети мандат е патриотизъмЗагубен народ, да знаете следващият кмет ще е отново Паунов, който опропасти и обезлюди хубавия Кюстендил, защо не го вкарате негов затвора, бат Сали ви е проблемът.Местан ще плати ромските гласове за Паунов, това беше целта на визитата му в Кюстендил и тогава ДПС ще управлява,защото кметът само в тази партия не е бул май.....

91

Анонимен

преди 9 години

До хахахаНе народа е ***, а медийте са виновни. Хората дори и да задават тия въпроси няма кой да ги излъчи и отрази, защото медийте се оправляват от същите тия за които гласуваме и се създава впечетлението, че никой не обръща внимание. Медията съвсем не е четвърта власт, по-скоро втора или трета.

90

Анонимен

преди 9 години

До бат сали: Изказването ти е невероятно ограничено и прозрачно, защото: 1.Не се чувстваш дискриминиран, а много уплашен. И с право, има защо. Все още не е късно да си извадиш извод. 2. Никой не те кара да си отказваш от деп. място заради закона, а заради морала и защото никой не те иска. 3. Не си спрял кранчето за купуване на гласове, а си купил само 800. Тези врели некипели можеш да си ги дуднеш у махалата, а не пред камерите!

89

До Анонимен 97

преди 9 години

Сложих ти минус и като гледам масовото одобрение на поста ти, трябва да отговоря: Защо протестирате срещу Сали ами не срещу закона, благодарение на който, е дошъл с 800 гласа? Той формално е в правото си! Ако не ти харесва морала на случващото се - промени моралната предпоставка - закона и настоявай за лостове за спазването му! Нали имате толкова умни и красиви в БГто, защо се нахвърляте срещу личности?На всичкото отгоре призоваваш да не се гласува, защото идвали такива като него! Ами нали те затова идват толкова лесно, понеже не гласувате!

88

1

преди 9 години

Да прав си бат Сали,за твоите 800гласа с които стана съвсем законно депутат,ореваха и платиха за протестите,но за гласовете на батака,бсп и абв нищо,но само не разбрах,онова рахитично кметче на Кюстендил,какво търсеше на протестта,в работно време,или и протестите влизат в задълженията му ,като кмет.

87

Браво!

преди 9 години

Браво бе, поне това си разбрал! Проблема си ти! Ей такива криминални парашутисти като тебе! И ако във вашата "партия" всичко става с пари, защо си мислиш че някой трябва да ни плаща за да протестираме!ЗАПИШИ СЕ КАТО ДЕПУТАТ ОТ ОБЛАСТ ТУРЦИЯ! БЕЗ ТОВА ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ТУРЦИЯ!!!

86

Анонимен

преди 9 години

По-спокойно,бърка човека-депутатското му място е купено.Спокойно.

85

в

преди 9 години

Хайде пак старите опорни точки

84

12

преди 9 години

Тоз се е взел насериозно! Добре си е да си депутат . Хареса му службицата, нищо че е неук!

83

езичник

преди 9 години

купени или платени е правилната дума? тоя незнае да говори депутат ще ще ми работи

82

Анонимен

преди 9 години

За какво да гласува човек, след като примера бат Сали показва цялата порочност на "изборите"???? Неграмотен, но пък осигурява гласове и търгува с тях, никой не го иска,но пищи, че е дискримиран?!?Ще представлява 30 000 човека с гласовете на 800 !?? От регион,през който е минавал само с кола? И ще им защитава интересите, ще се бори да им създава поминък?!? Пълна порнография!

81

Анонимен

преди 9 години

следващия път пак не ходете да гласувате а после протестирайте срещу бат сали и закона...

80

11 mai 2013

преди 9 години

hahaha...Maya ot Kustendil vi izmisli bg Kostenechahaha.. pak Maya ot Kustendil vi izmisli bg izborni novi pravilada vi e jiva i zdrava Maya ot Kustendil!kakvo li sa vi izmislili Maya, Mestan i Barekov za Koledna iznenada?!

79

хахаха

преди 9 години

няма по *** и *** народ от българския! всеки е против този бат сали но абсолютно никой не пита защо изобщо как е станал депутат. благодарение на кой тази система за гласуване позволява да става депутат? не е ли по-редно да се вдига врява на създателите за този прецедент?!изключително *** народ = изключително бедна държава!

78

Анонимен

преди 9 години

На кого да платим, за да го разкарат тоя?

77

P*tko Sav*v

преди 9 години

bat Sali! bat Sali! da jivee novia premier na Republika Bulgaria! Uraaaaa!

76

Курд

преди 9 години

Наистина ,този закон, позволяващ на бат Сали и други да влезат в НС от места, които са виждали само на снимки, е приет в 41-вото НС,съставен и предложен от Искра Фидосова и приет от Парламентарната Група на партия ГЕРБ.За съжаление ,част от ибрикчииството на тази партия .Да не говорим за декларацията приета заедно с ДПС-,,за геноцид и етническо прочистване,,на нашите турци,за отказа на ГЕРБ да гласуват декларация за ,,арменският геноцид,, и натиска на кметове от ГЕРБ за отмяна на приети вече.

75

Маркиз Карабаз

преди 9 години

СИВИЯТ ГЪЛЪБ се опъва,и не иска да напуска местенцето,комисионните ще секнат за него,и сухото ще се прибира от други,добре му е на Бат Салко сега.Но за избирателите е все едно кой ще го краде безнаказано.Дали Сали ,дали Али ....

74

Анонимен

преди 9 години

До *** А протестите срещу ГЕРБ приели този закон, така наречен,, Фидосова,,в 41 то Нарадно СЪбрание,кога ще са . Нали ГЕРБ приеха закона ,обгрижващ ,бат Сали и сега се правят на ущипани моми.Нещо за закона Фидосова, Ентилигентен ?Кога ще протестираме срещу,тази туркофилска и ибрикчииска партия приела този закон? И изборите на Байряма?