Снимка: ББЦ
fallback

Лидерът на ББЦ Николай Бареков поиска да се затвори границата с Турция за една седмица – между 1 и 6 октомври, за да се пресече фалшификация на парламентарните избори.

За целта той изпрати писмо до служебния премиер проф. Георги Близнашки, съобщават от партията.

Бареков настоява крайната мярка да бъде приложена около датата на предсрочните парламентарни избори, за да се гарантира тяхното честно и прозрачно провеждане. Според бившия журналист има схема за подмяна на вота с участието на около 150 000 души с двойни паспорти, които ще дойдат в страната за светлия мюсюлмански празник Рамадан.

Бареков настоява още и за закриване на изборните секции в Република Турция. В писмо до ЦИК той поиска налагане на мярката заради - по думите му, подготвянето на фалшиви заявления за създаване на такива секции там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

хихи

преди 9 години

Бюрека е за ДПС това което е ГЕРБ за БСП - нужната алтернатива. Чрез подхвърлянето на такива изкуствени субекти като Тиквата и Бюрека на политическата сцена се създава у избирателя чувството, че гласува за една нова партия, а всъщност гласува за старата, която без тези чучела на конци биха отдавна отишли където им е мястото - в коша за ***.

58

част3

преди 9 години

подкрепяше турците, които му напълниха банковите сметки с пари/

57

част2

преди 9 години

Сега отново България е осеяна с билбордове и всички вестници са заляти в огромни цветни плакати на отвратителната и нагла мутра на Бареков. Сега спонсор на Бареков е Делян Пеевски, а той "плюе" ДПС нали разбирате, че Бареков е Втората писта на ДПС и ако влезе в парламента тогава тези ***, които са гласували за него ще си хапят д....та. Така като стана с хилядите излъгани симпатизанти на АТАКА, които вкараха за пореден път мекерето Волен Сидеров и вместо да брани националните интереси

fallback