Снимка: ББЦ
fallback

Ще се бием с ДПС за третото място, ще победим Реформаторския блок и новите формации като АБВ и НФСБ. Това каза на пресконференция в Пловдив лидерът на "България без цензура" Николай Бареков, съобщи БТА. Нито БСП, нито ГЕРБ ще могат да съставят правителство без нас, допълни той.

Oще по темата
Според Бареков има три варианта на бъдещото управление: "първи вариант - ДПС и ГЕРБ, или т. нар. коалиция "Бостан", втори вариант -голяма коалиция между ГЕРБ и БСП, която ще е фарс, тюрлю гювеч, при който ние с ДПС ще бъдем в любовни отношения в опозиция, и трети, най-реалистичен вариант - центристко управление, доминирано от ББЦ, в партньорство с друга политическа формация, при което Бойко Борисов ще гледа властта през крив макарон от Банкя".

Бареков отново обеща "сериозна чистка в митниците и НАП, след като ББЦ вземе властта".

По-рано днес Николай Бареков, облечен в тениска с лика на Васил Левски, поведе шествие под наслов "Съединението прави силата", което премина от Дондуковата градина по Главната улица и стигна до централата на партията в Пловдив.

Активисти на формацията раздаваха на децата и гражданите знаменца и балони в цветовете на националния трикольор.
По инициатива на ББЦ звездите на "Локомотив Пловдив" и на "Ботев" ще играят благотворителен мач в помощ на лечението на известният бивш футболист Аян Садъков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 9 години

стабилността май е най-голяма на дъното.и още нещо - има ли журналист да проконтролира как зависими общинари ходят на митинги в събота под страх от уволнение?и още нещо - стабилността ще се изрази в това и само в това, че организатора на протестите БМБ като е с кокал в устата ще спре да ги организира и да се бори със "задкулисието"

50

Анонимен

преди 9 години

що да се биете. Всички партии участват на изборите сами а ДПС с две листи, първата на ДПС и втората на ББЦ. Та вие след изборите ще си съберете депутатите в общ кюп. И като подкрепите стабилизатора на дъното и кеф за вас! А и е много хитро като Яне да уволнявате до изборите а после да се коалирате с БМБ...

49

ДАРДАМАН

преди 9 години

ЯСНО ГРАДИНАТА ОТ ДОНДУКОВА Е СТАНАЛА ДУДУКОВА НЕЗНАМ ДАЛИ БОИКО СТЕ ГЛЕДА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ВЛАСТА НО САМ СИГУРЕН 4Е ТИ СТЕ НАДУВАШ КРИВ ДУДУК

fallback