51

Анонимен

преди 9 години

стабилността май е най-голяма на дъното.и още нещо - има ли журналист да проконтролира как зависими общинари ходят на митинги в събота под страх от уволнение?и още нещо - стабилността ще се изрази в това и само в това, че организатора на протестите БМБ като е с кокал в устата ще спре да ги организира и да се бори със "задкулисието"

50

Анонимен

преди 9 години

що да се биете. Всички партии участват на изборите сами а ДПС с две листи, първата на ДПС и втората на ББЦ. Та вие след изборите ще си съберете депутатите в общ кюп. И като подкрепите стабилизатора на дъното и кеф за вас! А и е много хитро като Яне да уволнявате до изборите а после да се коалирате с БМБ...

49

ДАРДАМАН

преди 9 години

ЯСНО ГРАДИНАТА ОТ ДОНДУКОВА Е СТАНАЛА ДУДУКОВА НЕЗНАМ ДАЛИ БОИКО СТЕ ГЛЕДА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ВЛАСТА НО САМ СИГУРЕН 4Е ТИ СТЕ НАДУВАШ КРИВ ДУДУК

48

Капут

преди 9 години

Дудук!

47

гражданин

преди 9 години

Този много взе да се да се мисли за голям политик вместо да си кюта какчрез подкрепата на ВМРОвлезе в ЕП и сега иска да замести Волен.Хо рата не го искат в града той пита за вратата на парламента.

46

obe6tateli

преди 9 години

Обещаването ако беше като даването и аз мога така .Обещавам да има толкова работа че да докараме виетнамци,обещавам на всеки по 3 пъти на ден да се храни,обещавам и повиче за ГЕРБ и ГЕРБАДЖИЙСКИ партийки да не гласувам

45

7

преди 9 години

До АнонименМоже ли как Борисов е с 15г.управленски стаж като летото на 2001г.бе пазвантин на къща във Враня,и нека по грамотните в Гугал и проверат кой колко магистрали е завършил.121ГЕРБ 125БСП

44

Анонимен

преди 9 години

до 41 ''Борисов събрал една разпадаща се държава ''и къде я е събрал - в Европа или Америка, заради кого се палиха хората.100 км магистрала не могат да измият срама от грозната и престъпна политика на Борисов срещу обикновенитe хора на България.

43

Божо

преди 9 години

До rusebornАз не мразя нищото, аз само се отвращавам от наглостта с която повтаря тарикатлъците на Борисов и сидеров !!!

42

ruseborn

преди 9 години

А защо вие толкова мразите Бареков, а не доказано корумпирани и провалени политици като Б.Борисов?! И останалите *** в парламента. И изведнъж се оказва, че Бареков е по-черен от всички продажни политици на куп!Прочети още на: dnes.bg/izbori-2014/2014/09/06/shte-se-biem-s-dps-za-tretoto-miasto-obiavi-barekov.238085

41

Божо

преди 9 години

Преди дудуков не се биеше с дпс, защото имаше достатъчно крадени пари !!! Сега ще се бият за остатъците от парите на цецо крадецо, защото се захранват от едно кранче - дудук, сайдер , прасеевски и всякакви гадни тарикати !!!! ГНУСНО нищо, което замести другото гнусно нищо сидеров за гласовете на отчаяни и заблудени хорица !!!!!! ГНУС !!!!

40

Цветан Караилиев

преди 9 години

Интересно,откъде ще вземе кинти,за да си купи от полит.магазин малко 'народна любов'?Това ми асоциира с продавачките на подобна по околовръстно.Сега ще стане ясно лесно ли се продават гласове.

39

побойник

преди 9 години

Бием се с ДПС и жената ще помага...с каквото може най-добре.

38

Анонимен

преди 9 години

Днес в Арена Армеец огрганизираната престъпност ще открие предизборната си кампания. Ако сме в Европа, това няма как да се случи. Полицията и прокуратурата няма да го позволят. Въпросът е - европейци ли сме ...

37

ОДСА

преди 9 години

Обещанията на Бареков са като тези на Волен - 1 млн работни места е като обещанията на Сидеров за 500лв. мин. пенсия и 1500лв. мин. заплата. Бареков е втора писта на ДПС - финансиран е от бившия си шеф Делян Пеевски (собственика на ТВ7).

36

Анонимен

преди 9 години

А Бареков е по-черен и по-продажен от всички до сега, защото се е продал предварително на някой, който плаща добре.

35

Анонимен

преди 9 години

Първо Борисов не се е провалил. Той имаше едно от най-успешните управления от 1990 до сега.Успя да събере една западаща държава и да я запази от фалит. А Бареков е новоизлюпен, изпечен мошеник. Обещава неща, които не могат да се случат, защото живота върви напред, а не назад. Или сте изключително ***, или сте 200% наивници (по начина на изразяване изглежда, че сте млади хора, а не от групата на бившите червени бабички, които продължават да живеят с *** спомени), или сте подставени лица.

34

Идеалист

преди 9 години

Много наивници! Боже пази България!

33

Lidia

преди 9 години

преди 13 часаГ-н Бареков точно това е голямата игра вашата партия да замести АТАКА и да управлявате с БСП и ДПС, но хората ви разконспирираха и няма да стане. Държаваат ще се управлява от ГЕРБ и РБ колкото и да не ви харесва. Защо всички толкова мразите Бойко?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~А защо вие толкова мразите Бареков, а не доказано корумпирани и провалени политици като Б.Борисов?! И останалите *** в парламента. И изведнъж се оказва, че Бареков е по-черен от всички продажни политици на куп!

32

i

преди 9 години

С това дудучу никой няма да направи коалиция,ГЕРБ по-добре с турчулята да се коалира отколкото с тоя *** .