Стефан Чайков. Снимка, архив Булфото
fallback

Председателят на управителния съвет на Агенцията "Пътна инфраструктура"(АПИ) Стефан Чайков е освободен днес от поста, съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие.

Чайков напуска АПИ по взаимно съгласие, допълниха от ведомството.

Той беше избран за шеф АПИ през август м.г. Тогава министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева мотивира избора си с това, че Чайков идва от бизнеса.

Неговият пост заема предшественикът му, който оглавяваше агенцията по време на управлението на ГЕРБ – Лазар Лазаров. Промяната е факт след две срещи днес между Чайков и вицепремиера Екатерина Захариева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анализатор

преди 9 години

Жална ни майка с новият стар шеф на АПИ от сега се вижда какво източване на държавата ще стане чрез ремонт на пътища и нови такива , както и как Боко си подрежда картите още отсегазащото от там се краде най много. Считайте че държавният резерв ще се стопи наполовина за една година под мисионерски призиви да оправим щетите от наводненията.

7

Аспарух

преди 9 години

Циркът гербъ си намери нов клоун в лицето на близнашки и новото представление е - лъжем хората, че не сме хора на боко тиквата, че няма да има реваншизъм, както именно боко се закани да има...Събуди се, народе, тези същите хора преди година ги изгони с камъни, хора се самозапалиха от отчаяние при управлението на пожарникар!*** български народ! Заслужавате си всяка секунда управление на цирка гербъ!!

6

От село

преди 9 години

И нямало да има реваншизъм а ?

fallback