8

Анализатор

преди 9 години

Жална ни майка с новият стар шеф на АПИ от сега се вижда какво източване на държавата ще стане чрез ремонт на пътища и нови такива , както и как Боко си подрежда картите още отсегазащото от там се краде най много. Считайте че държавният резерв ще се стопи наполовина за една година под мисионерски призиви да оправим щетите от наводненията.

7

Аспарух

преди 9 години

Циркът гербъ си намери нов клоун в лицето на близнашки и новото представление е - лъжем хората, че не сме хора на боко тиквата, че няма да има реваншизъм, както именно боко се закани да има...Събуди се, народе, тези същите хора преди година ги изгони с камъни, хора се самозапалиха от отчаяние при управлението на пожарникар!*** български народ! Заслужавате си всяка секунда управление на цирка гербъ!!

6

От село

преди 9 години

И нямало да има реваншизъм а ?

5

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКазва се "Хемус", "Хемус" се казва. А ако питаш какво е "Хемус", няма да ти отговоря.

4

Анонимен

преди 9 години

Почна се чистката. Тъжна, родна картинка. При всяка смяна на властта се надявам, че отмъщението ще остане на заден план, но нееееее... Очаквам още мноооого подмени със стари кадри от времената на ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 9 години

Фирмата му се нагуши с пари от магистрала "ХЕМОС" и "СТРУМА" и не изплати заплатите на работниците!!! Сега си отива "ПО-ЖИВО,ПО-ЗДРАВО"!!!!

2

Анонимен

преди 9 години

Опаа още един станишко си отиде. Някой ще заложи ли кой ще е следващия?

1

nie

преди 9 години

След изборите пак ще го върнат.