Снимка: архив Булфото
fallback

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини БСП, че е лява партия, която води дясна политика. Според него смяната на Сергей Станишев с Михаил Миков няма да промени нищо в това. „БСП си остава дясна, проатлантическа и антируска партия“, каза Сидеров.

Oще по темата
Лидерът на „Атака“ призова русофилите да напуснат БСП, а хората с ляво мислене да престанат да хранят илюзии, защото ръководството на партията им е толкова проатлантическото, колкото са и Костов и ГЕРБ. Сидеров ги покани да кажат „сбогом на псевдолявата партия“ и да обединят гласове.

„Атака“ е ядрото на този съюз, който трябва да каже ясно, че България иска нова социална политика, иска промяна на икономическия модел, иска сътрудничество и дружба с Русия, а не вражда и войни“, каза още Сидеров.

Той разкритикува новия лидер на БСП, че е гласувал против мораториума за продажба на земя на чужденци и в защита на трети пол. „Той е човекът, който е одобрил санкциите срещу Русия, въпреки че голяма част от избирателите на БСП са против тези санкции“, обясни още лидерът на националистите.

Сидеров обвини Миков и в липса на мъжество, защото не е посмял да приеме председателя на руската Дума Сергей Наришкин, който беше в забранителния списък на Брюксел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Алекс

преди 9 години

Хехе, на феса му останаха трима почитатели та сега се налага да се пънат като за 10, иначе ще си помислят хората, че никой не му обръща внимание на откачения. :)А се чудех кога ще се почне пумпала, "Волен НИКОГА!!! не е крепил кворума на тоя срамен парламент."Оказаха се около 3 седмици. :)

52

БКП

преди 9 години

До ХХХ--59 ;Превъплащенията на Болен нямат. В началото на прехода беше РУСОФОБ и пишеше в "Демокрация";САЩ са страната на свободата а армията на САЩ е носител на ДЕМОКРАЦИЯ.А какви хвалебствия пишеше за ЦАРЯ, но като не стана депутат започна да го плюе.Волен си е ***.

51

БКП

преди 9 години

До Кахри-USA--49 ;Абе атакистка мутра Руснаците колко Украински деца унищожиха по време на ГОЛОДОМОРА. Такива неща не се забравят.А колко деца унищожиха рашите в Чечня или те не са хора за теб и подобни на теб.

fallback