53

Алекс

преди 9 години

Хехе, на феса му останаха трима почитатели та сега се налага да се пънат като за 10, иначе ще си помислят хората, че никой не му обръща внимание на откачения. :)А се чудех кога ще се почне пумпала, "Волен НИКОГА!!! не е крепил кворума на тоя срамен парламент."Оказаха се около 3 седмици. :)

52

БКП

преди 9 години

До ХХХ--59 ;Превъплащенията на Болен нямат. В началото на прехода беше РУСОФОБ и пишеше в "Демокрация";САЩ са страната на свободата а армията на САЩ е носител на ДЕМОКРАЦИЯ.А какви хвалебствия пишеше за ЦАРЯ, но като не стана депутат започна да го плюе.Волен си е ***.

51

БКП

преди 9 години

До Кахри-USA--49 ;Абе атакистка мутра Руснаците колко Украински деца унищожиха по време на ГОЛОДОМОРА. Такива неща не се забравят.А колко деца унищожиха рашите в Чечня или те не са хора за теб и подобни на теб.

50

Анонимен

преди 9 години

И с пияницата Миков на чело БСП умира ,но този път от цироза.

49

ХХХ

преди 9 години

Който плюе и обвинява АТАКА за каквото и да било ....не му е останал собствен акъл в тиквата ....не мисли със собствения си мозък и не гледа с очите си .....а чува само какво се лае по медиите ............ей коне с капаци , вие вярвате че и Стиван Спилбърг убил динозавър сигурно ......вземете се малко в ръце , осъзнайте че не Волен , а Бойко осигуряваше кворума и че АТАКА внася куп важни предложения като доходи , ерп и т.н. а герб бсп и дпс ги отхвърляха ! ТО БИВА БИВА ДА СИ *** АМА ЧАК ТОЛКОВА

48

Пешко

преди 9 години

До Кахри-USAДа! Доказателство са резултатите от евроизборите, чрез които атака вкараха 17 от 17 в ЕП, за да тормозят и превземат врага отвътре.

47

Пешко

преди 9 години

Ха, руският националист се появил у нас. Мислех, че с Чукалов и Деница Гаджалова опълченстват къде Донецк, ама съм се лъгал.

46

Анонимен

преди 9 години

Не е истина колко *** има даже след като малкото човече политически се самоуби. Лидер на "националистическа" партия, който си взе комисионната за да съществува правителство, съставено от *** и турци- такъв цирк няма другаде. Вижте му тъпата мутра на полвината билдбордове в БГ и се запитайте откъде толкова пари за реклама

45

Езоп

преди 9 години

Аве Волене бъде по така бе, сещаш ли се, тарикат го раздавай, бъди лицемер като Бойко!Какво го храниш Миков, поздрави гоКакво говориш срещу ДПС, кажи, че Доган е най-добрия политик и че се държат напоследък градивноКажи, че кучетата са ти страхотни, но са като Българите, здраво трябва да се държатКажи, че всеки, който не е с теб е боклукБъди арогантен, тривиалн и ***, народът ще се припозна е в тебТой иска мутра, а не моралист, защото така неговите грехове няма да са трън, а стандарт !

44

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Всички които разпространяват пропагандата че Волен е крепял ДПС да си я наврат отзад.

43

Анонимен

преди 9 години

С ТЕБ СМЕ ВОЛЕНЕ,СЕГА БОЙКО КАТО СЕ ОАКА ДО ФЕВРУАРИ,НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВЗИМАМЕ ВЛАСТТА,САМО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ БЪРЗА,ХОРАТА САМИ ЩЕ ДОЙДАТ ПРИ НАС

42

Кахри-USA

преди 9 години

Зад Волен стои, огорчен и умопомрачен почти целия Български народ!Нормалните хора, които немогат да повярват,че останалите партии подкрепиха едни болшевики,ръководени от Киев и спонсорирани от Цион,коитоизбиха 100ци майки и деца и цивилниДомове за възрастниДетски Градини10ки жилищни блоковеКасетъчни и фософорни бомби по центровете на СлавянскаАтентат в обл.администрация в Одеса10ки села и църкви бомбардирани!Ние сме с теб Волен,нормалните,а мръсните мутри и лапачи скоро ще си го получат

41

доколенков

преди 9 години

До viva..не е е.....а

40

Чушкопек

преди 9 години

Сидере, такъв дупедавец си, че нивга няма да завъдиш хемороиди!

39

Анонимен

преди 9 години

Ей такъв ще да е Макс Пейн на дърти години. И две глави по-нисък. Вади двата магнума в парламенто и та-та-та-та. Решава политическите проблеми на България. По сталински. Няма парламентаристи, няма проблем. Пък и предполагам такава една крайна мярка би му била присърце. Ектремист по душа е г-н Сидеров :)

38

Топалов

преди 9 години

Критика на фактите, особено точна, огледало на действителност,браво, но противна на чорбаджиите, Шоросовите медузи, Американско-Турските пеперуди и олигархично-мутренския елит и хората, намазващи около тях!!

37

Анонимен

преди 9 години

АКО ДОКАРАШ ЛАВРОВ ИЛИ ПУТИН ЗА ИЗБОРИТЕ В БГ,ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА,АКО ПОКАНИШ БОЙКО И ВСЕКИ ДРУГ КОЙТО СЕ НАТИСКА ЗА МИН ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПОЛИГРАФА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР,ДА ВИДИМ ,КРАЛ ЛИ Е ДЪРЖАВНИ ПАРИ,ТОЧЕЛ ЛИ Е БАНКИ,ГЛАСУВАМ С ДВЕ РЪЦРЕ ЗА АТАКА

36

Sasho

преди 9 години

SIDEROV AGA S CHERVEN FES I CHERVENA VRATOVRAZKA PRIZOVA KOMUNISTICHESKATA *** S LOZUNGA ? DA PRODADEM BALGARIA " HAHAHA TRYABVAT MU OSHTE PITEKANTROPI)))))

35

KKK

преди 9 години

Оффф и тоя *** излази от дупката си, таман беше станало спокойно.

34

спокойно

преди 9 години

Сидере остави ги че се дразнят, как ги затапваш.Опорните им точки смърдяха цяла година и дразнеха здраво мислещия и критичен човек!Рано или късно на Българина ще му писне да го управляват *** партии ГЕРБ БСП и ДПС !!