Снимки: Булфото

"Атака" ще влезе и ще се регистрира за заседанието на Народното събрание, на което трябва да се гласува внесеният от ГЕРБ вот на недоверие към кабинета за фискалната политика, заяви на влизане в парламента лидерът на националистите Волен Сидеров.

По думите му правителството се е изчерпало, тъй като няма подкрепата на мандатоносителя.

"Искаме да подаде оставка заради неспазване на обществените интереси. Чашата преля с клякането пред американските сенатори със спирането на "Южен поток", каза лидерът на "Атака".

Той разкри, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов правел договорки в САЩ, които са в ущърб на страната.

"Американците се готвят да разположат ядрени ракети у нас, да бъдат преместени от Холандия. Договорено е. Това е опасното, това е важното. Ако тук се разположи ядрено оръжие, да се дупчи Добруджа за шистов газ, сегашните елементи на криза ще ни се сторят като детска приказка", прогнозира Сидеров.

Той също загатна, че в момента текат някакви договорки между ГЕРБ и ДПС. По думите му на днешното заседание той ще разобличи медийната лъжа, че бил "златният пръст" на този кабинет.

На въпрос дали очаква да влезе в следващия парламент той заяви:

"Защо не? Резултатите от европейските избори са една огромна манипулация и не бива да се правят изводи", завърши Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase