Снимка: ГЕРБ
fallback

Необходимо е икономическите отношения между България и САЩ да станат още по-активни, за да се разширят американските инвестиции в страната ни. Това призова лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата си със сенатор Кристофър Мърфи в Сената на САЩ във Вашингтон, съобщиха от пресцентъра на партията.

Сенатор Мърфи е председател на Подкомисията по европейските въпроси в американския Сенат. Той се съгласи с призива на Бойко Борисов и благодари за активната роля на правителството на ГЕРБ в международните усилия срещу корупцията и организираната престъпност.

На срещата двамата обсъдиха резултатите от визитата на тримата американски сенатори в България миналата седмица. Разговаряха и за двустранните икономически и политически отношения  между България и САЩ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Лошо Лошо

преди 9 години

Нашите политици не разбират ли че като работят със сатанинската синагога на запад служат на дявола? Краят на дявола е в огненото езеро, краят на тези които са с него - също.

26

Анонимен

преди 9 години

Тоя наш Бойко все още не може да излезе от образа на мутра, как само е застанал на снимката. Голям стойкаджия, голямо надуване.Чак вече ми се гади като го видя тоя.

25

П.Петров

преди 9 години

До 11 През социализма само три вида хора можеха да пазарят в корекомите - моряци, строители, работещи в чужбина и тлъсти партийни ***.Баща ми работеше в БМФ, а единият ми вуйчо беше заварчик в Либия, Ирак, Нигерия.Дори капитаните си купуваха лади, а вуйчо ми получаваше 400 долара (по-малко отколкото изкарвам аз в момента в България). Следователно или лъжеш или си бил тлъста комунистическа ***. Като комунист,защо все си купуваш от капиталистите, а не караш 30 годишна лада,москвич,заз като останалите българи по соца?

fallback