27

Лошо Лошо

преди 9 години

Нашите политици не разбират ли че като работят със сатанинската синагога на запад служат на дявола? Краят на дявола е в огненото езеро, краят на тези които са с него - също.

26

Анонимен

преди 9 години

Тоя наш Бойко все още не може да излезе от образа на мутра, как само е застанал на снимката. Голям стойкаджия, голямо надуване.Чак вече ми се гади като го видя тоя.

25

П.Петров

преди 9 години

До 11 През социализма само три вида хора можеха да пазарят в корекомите - моряци, строители, работещи в чужбина и тлъсти партийни ***.Баща ми работеше в БМФ, а единият ми вуйчо беше заварчик в Либия, Ирак, Нигерия.Дори капитаните си купуваха лади, а вуйчо ми получаваше 400 долара (по-малко отколкото изкарвам аз в момента в България). Следователно или лъжеш или си бил тлъста комунистическа ***. Като комунист,защо все си купуваш от капиталистите, а не караш 30 годишна лада,москвич,заз като останалите българи по соца?

24

да

преди 9 години

инвестиции като 2-та американски ТЕЦ-а ли? дето им купуват тока 5-6 пъти по скъпо от другите ? е и аз ставам инвеститор така държавата като ми помага 20-30 години

23

Анонимен

преди 9 години

ПРЕСТЪПНАТА ИНВАЗИЯ НА САЩ В ИРАК ДОНЕСЕ АНАРХИЯ И ТЕРОР

22

Анонимен

преди 9 години

абе тъпан с тъпан така ли не разбра америка обича да взема не да дава няма ли кой да го линчува тоя *** мръсен

21

soulburner

преди 9 години

Г-н Борисов е решил изтиска българската страна до последната капчица. Ще я разпродаде на разрушителите от САЩ! Бях заклет ГЕРБер преди няколко години, но с последните му продажни клечения тотално го отписвам! Истината е, че няма за коя партия да се гласува. ГЕРБ, БСП, Реформаторски блок и ББЦ са национални предатели и слуги на западната зган. Атака и ДПС са вън от политическата сцена ако се въведе задължително гласуване. Та за кой да гласувам????

20

Боряна Бонева

преди 9 години

е, и какво като се е срещнал. Ломотил е глупости и лъжи, разтягал е локуми, давал е неизпълними обещания и после сигурно е питал къде е най- близкия фитнес.

19

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

....и още нещо! Какви инвестиции можем да получим от СаЩ? Там работят само по военни технологии, които никога няма да ни дадат! Освен да инвестират в някоя частна армия тук, която да изземе функциите на унищожената ни държавна армия....или някоя банка, брокерска къща, клиника за смяна на пола или разни видове сектанти, повечето от които - откровени послушници на дявола! САЩ няма какво да инвестира! Там не се произвежда почти нищо тяхно! Дори кашните си внасят от Китай и ги плащат с "пресни" $!

18

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Сенатор Мърфи е виден сатанист, близък сътрудник на негатива барак и апологет на неолибералния феодализъм! Известен е с подкрепата си за просатанисткия преврат в Украйна и с предложения по отношение продължаващото смесване на *** и бели в сащ! Следовникът на рогатия се среща с нашата послушна тиква неслучайно! Явно му е дал план график за работата по доунищожение на българската нация!

17

Анонимен

преди 9 години

БАТЕ. ТА ТЕ СЪЩО ТЪРСЯТ ИНВЕСТИТОРИ...ТИ ДА НЕ СИ ОБЪРКАЛ МЪРФИ С РОКФЕЛЕР ТА ТАКА СЕ УСМИХВАШ?

16

Анонимен

преди 9 години

Борисов е ционистка марионетка и национален предател, той се опитва да продаде България на САЩ и затова не трябва и няма да бъде допуснат до властта от българския народ. България верднага трябва да излезе от всички евроатлантически терористични и фашистки структури и да стане необвързана държава.

15

Анонимен

преди 9 години

Бойко Борисов е тръгнал като охрана на тато, минал през охранителните фирми, магистрален бандит, част от царския проект, избутан като самостоятелен, че и десен политик.

14

Анонимен

преди 9 години

Байдън добре си е свършил работата с формулирането на психо портрета на Боко - ограничен и самовлюбен. Явно са му дали моркова, да видим тоягата кога ще заиграе!

13

Анонимен

преди 9 години

В музиката си имаме Азис, в политиката Борисов. Честито!

12

Анонимен

преди 9 години

ай да си седят у тях. не им ги искаме и даром. поредната Иракска история не ни трябва.

11

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

НИЕ И НАШИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ГЛАВОРЕЗИ ОТ СВЕТОВНАТА БАНКА НАСЪРЧАВАМЕ АМЕРИКАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ В ИЗТОЧНИТЕ КОЛОНИИ И ОПОРАТА СА НИ ТАКИВА - НЕ МНОГО УМНИ КАТО ББ ЗА КОИТО ВАЖНИ СА САМО ВЛАСТТА И ЖЕНИТЕ!НИЕ ХАРЕСВАМЕ ВАШИТЕ ПРИРОДНИ И ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ ЗА ТОВА ЩЕ ГИ АНИХИЛИРАМЕ !ПОСЛЕ ДЕМОКРАТИЧНО ЩЕ СИ ВИ ПРОДАВАМЕ ВАШ ПРИРОДЕН РЕСУРС НА ПАЗАРНИ ЦЕНИ !ПОДГОТВЕТЕ ОЩЕ БЕЗПЛАТНИ ВОЕННИ БАЗИ ЗА НАШАТА ОКУПАЦИЯ.

10

до 15

преди 9 години

Не пиши глупости - аз по времето на соца имах Опел Кадет. Не съм бил никога другар, нито голям, нито малък.Автомонтьор съм. Цял живот съм бачкал и съм си изкарвал с двете си ръце парите.

9

анти

преди 9 години

До до 5Аха..от ..Кореком....Е на мен ми разрешиха" Шкода " да си купя по време оно....Толкова за бачкатора. Реното за по-голяяяяяям другар. Нищо, че парите са еднакви...по цвят..."гущерите" де. А "шевролет-та...." - само на снимка го гледах...

8

П.Петров

преди 9 години

Още 97-*** трябваше да избесим комунистите до крак, поводът беше добър, а основание винаги сме имали.Ако искат американците да имат някакво влияние в българската политика ще трябва да се бръкнат по-дълбоко под формата на инвестиции в производства, а не само някой друг милион, раздадени на политически партии и персони като подкуп за "демократизиране".