Снимка: архив Булфото
fallback

Лидерът на БСП Сергей Станишев прави българския народ заложник на провалената си кариера и силното си его. Това се казва в изявление на лидера на "България без цензура" Николай Бареков, изпратено до медиите. Според него избори през юли са технологично невъзможни и обслужват единствено интересите на ГЕРБ и ДПС.

Oще по темата
Днес на пленума на левицата Сергей Станишев се обяви за избори до края на юли. По думите му този срок е възможен и реалистичен и това е най-добрият вариант за страната.

Според лидера на социалистите най-коректното и отговорно действие е правителството да си подаде оставката веднага след преодоляването на вота на недоверие за финансовата политика, внесен от ГЕРБ в парламента.

Бареков припомня, че от „България без цензура“ са предложили изборите да се проведат през октомври. Въпреки това партията е готова на компромис за провеждане на избори в края на септември или началото на октомври месец, каквото беше и предложението на президента Росен Плевнелиев.

Според Бареков българските партии, членуващи в Европарламента, трябва да се съберат, преди да бъде разпуснат парламентът и да изберат заедно дата за предсрочните избори.

По думите на лидера на „България без цензура“ традиционно в края на юли и началото на август българите или са в отпуск, или на полето при земеделската продукция, или работят на морето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

99

Истина

преди 9 години

АФЕРА разкри канавата на разтрисането на политическата ситуация у нас и скандала между БСП и ДПС, който доведе до позицията на ДПС за предсрочни парламентарни избори. Още от първия ден на правителството Орешарски АФЕРА многократно предупреди, че именно фигурата на Цветлин Йовчев ще торпилира това правителство. Преди Лютви Местан да обяви позицията на ДПС за предсрочни избори е имало среща между Сергей Станишев и Ахмед Доган. Основният препъникамък на тази среща е била темата Цветлин Йовчев. Станишев е поставил на масата пред Доган шокиращи факти за Цветлин Йовчев, включително касаещи обвър

98

Кика

преди 9 години

Прав е Бареков, тъжно за обикновените хорица..!

97

Олга

преди 9 години

Мутрите отново гледат собствения си ***...защо ли не се учудвам.

fallback