fallback

Лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров заяви, че ще съди Андрей Бъчваров за клевета. Искът на националиста ще бъде на стойност 100 хил. лв. Сумата от спечеленото дело ще бъде дарена на нуждаещи се хора, църкви и манастири, съобщиха от партията.

Вчера името на Сидеров отново беше замесено в скандал. За инцидента се разбра от социалните мрежи, където пострадалият Андрей Бъчваров разказа за случката от 5 май. Мъжът бил в заведение с компания. Там бил и националистът заедно с приятели. По думите на Бъчваров Сидеров попитал него и негов приятел дали ще гласуват за "Атака". След като получил отрицателен отговор, националистът започнал да се държи агресивно с тях. Бъчваров твърди, че лидерът на "Атака"  видимо е бил под влияние на наркотични вещества.

Според разказа на Андрей Бъчваров Сидеров го е ударил два пъти. Мъжът повикал полицията. Тогава националистът напуснал заведението. Ден по-късно мъжът е подал жалба в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Тони

преди 10 години

Точно това заслужава този долен лъжец,изпълнител на поръчки от енергомафията. Нека това бъде назидание за всеки осмелил се да клевети неоснователно единствения човек,който го е грижа за нас народа.

66

аз

преди 10 години

Това залужават предателите и изпълнителите на мръсни поръчки,дадени от крадци на българския народ! Съд,съд и пак съд!

65

Симо

преди 10 години

Бъчваров си мисли, че толкова лесно може да съсипе предизборната кампания на Волен, но хората не са толкова глупави, че да вярват на измищльотините на един мафиот, скрит зад фасадата на бизнесмен.

fallback