Лидерът на БСП Сергей Станишев. Снимка: Булфото
fallback

БСП пуска в ефир три атрактивни клипа, илюстриращи предизборната борба с двубой между кандидати в синьо и червено в три различни спорта - шах, фехтовка и бокс, съобщиха от пресцентъра на партията.

Основната идея е, че големият сблъсък на тези избори е между ПЕС и ЕНП, а в България - между ГЕРБ и БСП и според авторите на клиповете социалната политика на левите у нас и в Европа неизбежно ще победи.

Текстът на клиповете е базиран на насоките в манифеста на европейските социалистите - за повече социална политика, повече права на потребителите, повече работни места и освобождаване на държавите в Европа от сляпото подчинение на кредитните агенции.

В клиповете участват професионални актьори и статисти, като на снимките са присъствали инструктори по фехтовка и бокс.

Клиповете са снимани във фитнес комплекс в София, само за една нощ. Рекламната агенция, създала клиповете, е "С енд Френдс" - българският клон на Scholz & Friends.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Анонимен

преди 10 години

БСП може да агитира само за крадци - милионери, затова и ромите имат постоянно присъствие в техния електорат.Идеи от свикнали да не работят, а да харчат чужди пари хора, няма как да доведат до нещо добро. Напредъкът им е само личен и определено идва от заеми, манипулации, преврати...Толкова деморализирана *** може да се изчисти само чрез избори и реформирана съдебна система, която да ги прати по затворите, след като върне на народа откраднатите от тях милиони.Корупцията почва и завършва с тях

44

Анонимен

преди 10 години

Ще го ядът на изборите!! Още малко

43

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко имаш предвид престъпниците от гроб - ДА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГРОБ

fallback