45

Анонимен

преди 10 години

БСП може да агитира само за крадци - милионери, затова и ромите имат постоянно присъствие в техния електорат.Идеи от свикнали да не работят, а да харчат чужди пари хора, няма как да доведат до нещо добро. Напредъкът им е само личен и определено идва от заеми, манипулации, преврати...Толкова деморализирана *** може да се изчисти само чрез избори и реформирана съдебна система, която да ги прати по затворите, след като върне на народа откраднатите от тях милиони.Корупцията почва и завършва с тях

44

Анонимен

преди 10 години

Ще го ядът на изборите!! Още малко

43

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко имаш предвид престъпниците от гроб - ДА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ГРОБ

42

румен221

преди 10 години

Станишев, признай,1. Производителността ни е 27%, а заплатите 17% от средноевропейските2. БНП е 47% от средноевропейския, а средните ни доходи 25%3. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда, значи декларираната печалбата е 22 милиарда (истинската е по-голяма, около 35 милиарда), а съгласно Чл.60 от Конституцията ни таваните за осигуряване и облагане са ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ!- Целият бюджет на държавата е само 8 милиарда! Следователно:- Безусловно ИЗРАБОТЕНАТА средната заплата е 1 500 лв. и може да се плаща от утре!!!А 80% от работещите ГЛАДУВАТ!!!

41

STANIK

преди 10 години

Ами Моников защо с Борисов не се срещнете на ринга,в залата за фехтовка и след това в клуба на Къти от Х.Димитър за една партия шах ето ти идея

40

Анонимен

преди 10 години

Като няма на какво друго, отново наблегнаха на цветовите пристрастия !

39

Анонимен

преди 10 години

Боче, ти ги докара тия на власт, ти с твоя инат лък и с прекрасните си кадри, от които Дянков на първо място !

38

Анонимен

преди 10 години

най - добрия български шахматист е отявлен антикомунист! най - добрия фиктовчик в България също а мисля , че за бокс сами знаете кой е най - добрия и какви са му политическите виждания !! Пак грешка ...пак БКП лети в облаците и си мисли глупости ...тези хора са ненормални в главата , живят в некъв друг свят далеч от реалноста! Станишееееф некадърнико с гръм и трясак ще се провалиш за сетен път ама този път ще погребеш де що има БКП!! хаха АРЕ!!

37

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ЩЕ ТИ ГЛЕДА КЛИПОВЕТЕ БЕ? ТЕЗИ ХОДЕЩИТЕ ТРУПОВЕ ЛИ КОИТО ГИ БЕШЕ СЪБРАЛ ДНЕСКА ДА ВИКАТ КАТО УЛАВИ? АМИ ТЕЗИ НЯМА ДА ДОЖИВЕЯТ ДО 25 МАЙ БЕ КАТО ГИ ГЛЕДАМ КОЛКО СА СЕ СБРЪЧКАЛИ И СЕ ПОДПИРАТ НА ТОЯГИТЕ СИ. ТОВА ЛИ ТИЕ ЕЛЕКТОРАТА БЕ ГЕЙЧО? ЗАЩО НЕ ВИДЯХ МЛАДИ ХОРА АМИ ИМАШЕ САМО ЖИВИ ТРУПОВЕ? ТЕ ВСИЧКИТЕ СЕ ОСЛАНЯТ НА СКЛЕРОЗИРАЛИТЕ НЕ СТЕ САМО ВИЕ. И ГЕРБЕРАСТИТЕ И АТАКИСТИТЕ И НФСБ И КРИВОУСТАТА КУНЕВА ПРЪМОВА И УБАВОТО НАДЕ КОЕТО СЕ СБРЪЧКА И ЗАПРИЛИЧА НА МАЧКАН ЛАК.

36

анонимен

преди 10 години

Нито българин, нито евреин, нито украинец! С китки! да ги гушнеш данаооооооо!

35

анонимен

преди 10 години

*** и на теб, и на парясницата ти Моника!

34

1

преди 10 години

нова *** предизборна кампания на другаря Сергей

33

4ista4kata

преди 10 години

БОРСУКА МУ БОРСУК- ТА6УНКО САПА--ХАХА

32

Анонимен

преди 10 години

Ако БСП е лява партия днес трябва да организира празник на работническата класа, на хората на труда. ДНЕС Е 1-ВИ МАЙ ДЕН НА ТРУДЯЩИТЕ СЕ. Ако все още ги има в БГ.

31

Винету

преди 10 години

Хамстер с очила. Ужас!

30

дааа

преди 10 години

Тук някой гласувал за станишев, защото обещал, че ще разреши пушенето на закрито. Няма надежда за нас! Никаква!

29

Анонимен

преди 10 години

БСП ( комунисти и социалисти ) - *** безродна ***

28

Анонимен

преди 10 години

станишев, кажи нещо конкретно! и го направи!

27

Анонимен

преди 10 години

БСП е изродила се партия,тя не знае т.е. ръководството и не знае накъде да насочи политиката на подкрепящия й електорат.БСП е узорпатор на БКП. БСП не е лява партия. БСП е партия на личните интереси на шепа самозвали се партиици. Това последното важи и за всички партийни деятели в останалите партии в България.

26

Анонимен

преди 10 години

Най-голямата шизофрения е червените мързеливи търтеи нямащи един ден трудов стаж дето са изхранвани от българския народ да празнуват непонятни за тях празници като 1 Май. Само с парадиране не става трябва си и работа.