Снимка: ББЦ

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков обяви, че бъдещият ГЕРБ-ер, който ще премине в редиците на неговата партия, също е икономист, което ще остави Борисов без хора в икономическия си екип.

Преди два дни Бареков съобщи, че още един депутат от ГЕРБ напуска и ще се присъедини към "България без цензура" след Великден. Тогава той го описа като млад и смел, но не спомена име.

„България без цензура“  изсмукала всички симпатизанти и електората на Иван Костов, каза още лидерът на ББЦ след областното събрание на формацията в Благоевград.

Още по темата
Бареков коментира и думите на Бойко Борисов, че ГЕРБ е като школа за трансферни кадри на „България без цензура“. „Борисов в скоро време ще остане без хора, защото при него няма чуваемост. Членовете на ГЕРБ, които идват при нас, не носят куфарчета с пари“, посочи лидерът на ББЦ.

„Навремето Борисов хвърли една камара пари, за да направи ГЕРБ. Той ползваше и ресурса на общината. Сега, когато хора го напускат, никой не идва заради куфарите, а заради желанието за промяна“, обясни Бареков.

„България без цензура“ е третата политическа сила в Благоевград, коментира още Бареков. „За момента в града действат само четири партии. „България без цензура“ е трета и съвсем малко е изпреварена от БСП. Най-солидната е ГЕРБ, но ние с упорита работа можем да се окажем на челна позиция и Благоевград да бъде един от нашите бастиони“, посочи лидерът на ББЦ.

Същевременно стана ясно, че Николай Бареков ще предложи заместник-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки да бъде втори в евролистата на "България без цензура". Бившият журналист ще предложи номинацията на коалиционен съвет. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase