Корнелия Нинова. Снимка: архив, Булфото
fallback

Изпълняваме предизборни ангажименти, нямаме вина, че изборите са около Великден, винаги когато сме управлявали, е имало такива добавки.

Oще по темата
Така Корнелия Нинова от БСП, председател на социалната комисия в парламента, отговори на обвиненията на опозицията, че надбавките на пенсиите за Великден са "предизборно пазаруване".

"Пари има, иначе не бихме взели такова решение, за Коледни не сме говорили", уточни тя.

По думите й парите ще дойдат от държавната хазна чрез трансфер към НОИ и не се налага актуализация на бюджета. "Те са от икономии", отсече депутатката.

"Такива Коледни и Великденски надбавки имаше и по време на предишно управление на БСП, правихме го и миналата година, когато нямаше избори, ако вървим по тяхната логика следващите години изобщо не трябва да правим социална политика, защото няма да имаме избори", продължи с разясненията Корнелия Нинова. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е трябва да има равноправие,на пенсионерите цели 40 лева за цяла година,а на "бедния"депутат какво,някакви си 500-600 и то не всяка седмица,а само веднъж на месец!!!!

21

Анонимен

преди 10 години

Голям ангажимент.:) На бедния и гладния трохички, а на милионера бохчички. Такава аругантност оставя без думи нормалния човек. На "баба *** и нейната сватя с недостойно поведение" не й остава друго, освен да се изпъчи, за да хвали предизборните подаяния на коалицията и да се прави на светица. Това си знае баба, това бае. Костюмчето й отива.:) Цялата в бяло. Същинска девица. Изпълняват се опорните точки ударно и "колективно". Мляко и "кекс" за Великден. След после 4 лв. След после...

20

Анонимен

преди 10 години

а кога ще си изпълните ангажимента към децата нуждаещи се от лечение , а кога ще се разплатите с болниците , не забравяйте че децата ще пораснат и ще почнат да гласуват , техните родители гласуват , ЛЕКАРИТЕ също гласуват

fallback