Красимир Велчев.Снимка, архив: Булфото
fallback

Лидерът на „България без цензура” Николай Бареков не се ползва с доверието на депутатите от ГЕРБ и заради това те не няма да подкрепят искането му да се сформират две анкетни комисии, които да проверят  миналото на президента Росен Плевнелиев и дали е имало фалшификации на изборите за държавен глава през 2011 г.

„Бареков някаква ръка протяга за помощ в качеството си на най-голямата опозиционна извънпарламентарна партия, няма да коментирам съдържанието на това нещо, защото то е под нашето достойнство”, отговори от името на опозицията Красимир Велчев на предложението на Бареков, което е изпратено до лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Когато се обръщаш за помощ към някого, трябва преди всичко да имаш доверието на хората, към които се обръщаш, а не виждам изобщо в България някой, който да му има доверие”, обяви Велчев.

Oще по темата
Той коментира, че ГЕРБ има идея хората, които искат да влязат в политиката, в парламента, в изпълнителната власт, да минават на психотест и да не са зависими от други неща, като например анаболи и наркотици.

„Всеки човек, зависим от нещо, влизайки във властта, може да донесе само лоши неща”, заключи Велчев и уточни, че не обвинява персонално Бареков в зависимости.
 
„Как да вярва обществото на това, което той иска, той излъга безброй пъти, преди осем месеца казваше, че ще бъде убит, сега бронежилетки носи”, обвини обаче Велчев. 

Според него в името на кариерата Бареков е готов на всичко, "да продаде и майка си”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

сами м

преди 10 години

Гласуваш за БСП - получаваш ДПСГласуваш за ГЕРБ - получаваш БСП + ДПСГласуваш за АТАКА - получаваш БСП + ДПСГласуваш за ББЦ - получаваш ДПССкъпи сънародници, гласувайте! Но внимавайте за кого!!!!

37

Анонимен

преди 10 години

То само лудите като Бареков могат да му имат доверие. Те са малко, но има други, дето са далеч по-опасни. Защитават си само финикийските знаци и интересът им не може да бъде друг. Те са много единни, но са също малко. Няма как близки и роднини на коалицията да са повече от нормалните хора в тази страна. Въпреки манипулациите на олигархията, те са много и на трайни измамници не вярват. Липсата на морал няма как да се скрие. Троловете да спрат да ругаят. Това не са аргументи, а примитивизъм.

36

Обръщение!

преди 10 години

Народе, излез и гласувай! Че иначе виждаш какви се точат да ни управляват! Тоя барек и връзките си на обувките не може да си върже, само знае да плямпа! Аман от кариеристи!

fallback