38

сами м

преди 10 години

Гласуваш за БСП - получаваш ДПСГласуваш за ГЕРБ - получаваш БСП + ДПСГласуваш за АТАКА - получаваш БСП + ДПСГласуваш за ББЦ - получаваш ДПССкъпи сънародници, гласувайте! Но внимавайте за кого!!!!

37

Анонимен

преди 10 години

То само лудите като Бареков могат да му имат доверие. Те са малко, но има други, дето са далеч по-опасни. Защитават си само финикийските знаци и интересът им не може да бъде друг. Те са много единни, но са също малко. Няма как близки и роднини на коалицията да са повече от нормалните хора в тази страна. Въпреки манипулациите на олигархията, те са много и на трайни измамници не вярват. Липсата на морал няма как да се скрие. Троловете да спрат да ругаят. Това не са аргументи, а примитивизъм.

36

Обръщение!

преди 10 години

Народе, излез и гласувай! Че иначе виждаш какви се точат да ни управляват! Тоя барек и връзките си на обувките не може да си върже, само знае да плямпа! Аман от кариеристи!

35

Дядо Петър

преди 10 години

Веднъж стомна за вода (Царо)Два пъти стомна за вода (Рапонът)Трети път стомна за вода (Дудукът)До кога бе?Няма ли най-сетне да се отървем от ченгетата и мафиотите?

34

кукуруку чудна вафла

преди 10 години

българия нецензурно

33

Анонимен

преди 10 години

Българинът не иска гадните комунисти да му намаляват цената на тока и то само с 5%=Българинът си иска Бойко да му я увеличава с по 10% и то два пъти годишно.Важното е да му разтяга всеки ден локуми от тАлавизорУ.

32

до 29

преди 10 години

Точно Борисов е в тайна коалиция с БСП и получава наставления лично от Доган. Именно Доган го направи генерал, с помощта на Гоце естествено.А Бареков не е в никаква тайна коалиция с БСП, а си е в явна. Каква ще е тайна коалиция, след като всички знаят.Виж за Боросов е друго - той наистина е в тайна коалиция с партията-майка, от която произхождат и той и пуделчето му Президент.

31

Анонимен

преди 10 години

тоя ми е познат - не беше ли на Боко Тиквата ибрика ?

30

Анонимен

преди 10 години

"Всичко е само игра, всичко е само спектакъл", както се пее в песента

29

Анонимен

преди 10 години

Борисов не е в тайна коалиция с БСП и ДПС като Бареков, там е разликата. Поне е открит, може да е слаб управник, да няма достатъчно твърда ръка, да не става за министър-председател, но пак има някои достойнства, за разлика от тоя *** на Станишев и Доган.

28

Анонимен

преди 10 години

Въобще Граб с чие доверие се ползва? Само на назначените (хванати по гори и кръстопътища) Калинки и Бръмбари ли? Видяхме им кадровия потенциал на "тежката артилерия" - Деса "Докторката", Лили "Талпата", Цеко "Шлифера" и естествено, "народният герой", Белия Генерал, Буда, Тиквата, доносник и наглец самовлюбен!

27

62040

преди 10 години

"Всичко е само игра, всичко е само спектакъл", както се пее в песента ...

26

Богдан

преди 10 години

Бареков ще си говори сам след 25 май,яко ще лапне и дръвцето,а Плевнелиев пак ще си е Президент с висок рейтинг..за ужас на пеевските медии!

25

Иван

преди 10 години

А вие сте готови да следвате тиква от мутренски произход ...

24

Анонимен

преди 10 години

Бойко назначи комшиите си от Банкя по правителства и министерства. Типичен пример е Велчев - той е абослютен профан и не разбира от нищо, но дава акъл за всичко.

23

Анонимен

преди 10 години

Абе някой знае ли тоя Велчев що е толкова грозен, толкова *** и с толкова голям нос ?

22

Анонимен

преди 10 години

Може ли някой от тези, които се възмущават от Бареков, да ми обясни с какво точно Бареков е по-различен от Борисов.Та нали и Борисов преди години именно така дойде на власт - с масирани ПР-акции от всички медии.

21

Анонимен

преди 10 години

Съгласен съм с тоя лакей Велчев, само да вземе да замени БАРЕКОВ с БОРИСОВ и всичко е абсолютно вярно.

20

Анонимен

преди 10 години

Предлагам за хората, които искат да влязат в политиката, в парламента, в изпълнителната власт да минават ОСВЕН на психотест и да не са зависими от други неща, като например анаболи и наркотици.периодично на тримесечие да минават и детектор на лъжата по съответна антикорупционна и морално-етична методика.Да видим тогава какво ще стане.А заплахи за живота ,Борисов няма равен.ГЕРБ да не пазят толкова президентчето си,защото знаят що за стока е и какви ги е вършил.С това и го държат на къса каишка.

19

не син

преди 10 години

Какви са тези нелепи изказвания ?! Може ли да имаш доверие към л***йно ?!