Бойко Борисов. Архив: Булфото
fallback

Парламентарната група на ПП ГЕРБ започва разработването на законодателни текстове, които да гарантират емоционалната устойчивост и пригодност на кандидатите за народни представители. Това съобщават от пресцентъра на партията.

Указание към парламентарната група за това е дал председателят на партията Бойко Борисов. ПГ на ГЕРБ ще предложи всички кандидати за народни представители да преминават през специализирани тестове за психологическа пригодност, употреба на анаболни, психотропни и наркотични вещества. ГЕРБ ще предложи след влизането си в парламента, народните представители да минават през същите тестове и през всяка година от мандата си.

Според ГЕРБ, "единствено по този начин ще се гарантира, че в българската политика ще влизат само хора, които имат психологическата, нравствената и моралната устойчивост да определят посоката за развитие на Република България, посредством законодателната си дейност в парламента".

Избирателите трябва да бъдат сигурни, че представителите им в най-висшата институция на парламентарната демокрация, са хора с незамъглен разум и в стабилно емоционално състояние, се посочва в съобщението
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

120

Анонимен

преди 10 години

Знаем ги корифеите на Грабовата мисъл - Боце, Цеко, Лили Талпата, че и Росенчо "Президентчето" и мноооого други сметкаджии и дребни тарикатчета, повярвали в своята незаменимост, самовлюбени до безумие и успяли само в лъжите, грабенето и позите пред екрана на собствените им (или финансираните) телевизии! На този никаквец от снимката ли да повярвам? Знае ли и самият той що за птица е - доносник, мутра, лъжец, наглец или всичко това заедно?! Който иска да му вярва, но не ни го бутайте в очите!

119

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Къса пола и малка пи.ка, колкото и до ги дърпаш, по- дълги няма да станат! Демек, колкото и да се пънат Боковци, Плевели, Болен и Безцензурния... Най- много да се окъкат... То и без това резилът им е пълен, ама явно искат да прелеят... То, ако не е и на връх 3 март, кога? Малко, като магарето и лъва... Ревете, излагайте се, свикнахме с простотията ви и даже я проумяхме... Затова скоро няма да имате тази възможност!

118

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

За разлика от Бочко, който и тук намира начин да нагнетява ситуацията в свой плюс или поне мислейки си, че е така. Заради този сикаджия си мисля, че и Слънцето се чуди дали си заслужава труда да изгрее... не е важно да си закичим знамена по тераси и автомобили, постнали във ФБ едни снимки с громки слова и да продължавате да искате да избирате предатели, агенти, мутри -неграмотни и кухи *** да ни управляват! На националния празник поне проумейте, че е тъпо да връщате на власт точно такива! Чест

fallback