120

Анонимен

преди 10 години

Знаем ги корифеите на Грабовата мисъл - Боце, Цеко, Лили Талпата, че и Росенчо "Президентчето" и мноооого други сметкаджии и дребни тарикатчета, повярвали в своята незаменимост, самовлюбени до безумие и успяли само в лъжите, грабенето и позите пред екрана на собствените им (или финансираните) телевизии! На този никаквец от снимката ли да повярвам? Знае ли и самият той що за птица е - доносник, мутра, лъжец, наглец или всичко това заедно?! Който иска да му вярва, но не ни го бутайте в очите!

119

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Къса пола и малка пи.ка, колкото и до ги дърпаш, по- дълги няма да станат! Демек, колкото и да се пънат Боковци, Плевели, Болен и Безцензурния... Най- много да се окъкат... То и без това резилът им е пълен, ама явно искат да прелеят... То, ако не е и на връх 3 март, кога? Малко, като магарето и лъва... Ревете, излагайте се, свикнахме с простотията ви и даже я проумяхме... Затова скоро няма да имате тази възможност!

118

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

За разлика от Бочко, който и тук намира начин да нагнетява ситуацията в свой плюс или поне мислейки си, че е така. Заради този сикаджия си мисля, че и Слънцето се чуди дали си заслужава труда да изгрее... не е важно да си закичим знамена по тераси и автомобили, постнали във ФБ едни снимки с громки слова и да продължавате да искате да избирате предатели, агенти, мутри -неграмотни и кухи *** да ни управляват! На националния празник поне проумейте, че е тъпо да връщате на власт точно такива! Чест

117

ГЮРО МИХАЙЛОВ 1

преди 10 години

Пламен Орешарски е първия български премиер, който уважава и присъства на Шипченските чествания по повод 3-ти март на връх Шипка последните 5 години. Мутрата защо да го е уважавал- там не се режат ленти! Орешарски заяви, че ситуацията в Украйна е заплаха за сигурността на цяла Европа и призова да се въздържаме от провокации и декларира, че държавата ни има готовност за реакция при необходимост.

116

ЕДИН

преди 10 години

КАКЪВ ПСИХОТЕСТ ЗА ПСИХОПАТ КАТО БОЙКО БЕЛОТО. ЗА НЕГО ИЛИ УСМИРИТЕЛНА РИЗА В НАЙ-ДОБРИЯ ВАРИАНТ ИЛИ РАИРАН КОСТЮМ,КАКТО Е НАЙ - СПРАВЕДЛИВО.

115

цоко

преди 10 години

Добро предложение. Освен това, трябва да се измерва също така теглото на новите депутати при влизането им в НС, и накрая след мандата.Има повишение с повече от пет кила-аут за следващите избори.

114

мм

преди 10 години

Подкрепям обаче да включат и тестове за интелигентност. Боко и Цецо да минат първи. Ако има хора с IQ под 80-90 да не могат да влизат в парламента.

113

бб

преди 10 години

а на тест за интелигентност и детектор на лъжата и тест за наркотици , що не искат......не че не е публична тайна де

112

дулитъл

преди 10 години

Те тука ще стане беля - откъде ще се намерят цели 240 души които да са напълно редовни? Според класическата медицина няма такова нещо като абсолютно здрав човек. Всички сме недобре изследвани и зле диагностицирани пациенти.

111

бай х

преди 10 години

Кандидатите, а вече влезлите?

110

Анонимен

преди 10 години

Титанът на Мисълта пак е изкарал кафява мъглица от към главицата :D

109

Анонимен

преди 10 години

Свестните у нас считат за луди.

108

Анонимен

преди 10 години

След като изтеглиха заем от няколко милиарда някои почуства ли да му се е подобрил живота.къде отидоха парите някои може ли да отговори.Потънаха в джобовете на богоизбраните.Прав беше Дянков че не им разреши да крадат и затова го плюят сега като бесни.А Борисов е наи -уравновесения политик които винаги се вслушваше в гласа на народа .

107

Анонимен

преди 10 години

Боко Бокоооо пак ти Изпляска Бушона оди да Риташ Топка на Мегданя

106

бай Иван

преди 10 години

И правилно.След като четвърт век икономиката на България е фалирала под "мъдрото" ръководство на БКП-БСП-ДПС и техните производни партии,стигаме до извода,че нещо не е наред в управлението на БГ от депутатите.А народният избранник щом не е наред,психолозите ще направят заключение ,че е клептоман,че е наркозависим,че е криминалнозависим,че е половозависим/че е педекомунист/че е подлезурко,че е готов да сключи договор с "дявола"да преспи с жена му срещу няколко сребърника или да предаде народа...

105

Анонимен

преди 10 години

Четейки бурните коментари на отявлени позитановци, си даваме сметка, че запасите от простащина там са все още в огромни количества. *** до ***, *** до ***, *** до *** - в строен ред. Почти на всеки км.

104

ха сега гномове

преди 10 години

Има ли по-смислено предложение направено от политик през последните 65 години?Та вие мили *** даже не знаете през коя уста серете хахахааааааааххххахххааааа

103

Анонимен

преди 10 години

Освидетлестгване му е майката. И най-после някой, слава Богу, да се заеме мъжки с болния проблем номер едно сред родните ни политици. От нине и века само така наречени. Иначе са чист пишман отвсякъде. Черешката на тортата, разбира се, е последната коалиция, за чиито най-ярки представители може да се спори кои точно се нареждат на първите места в класацията.

102

Анонимен

преди 10 години

Тройната коалиция ме изумява. При толкова много *** в наличност, да няма смислени коментари. Господа, не може само с ругатни. Не вярвам някой да одобрява тази дивотия. Ще ядосате много авторката на опорните точки.:) Все пак, сайта се посещава и от нормални хора, които нито са глупави, нито някой им плаща. Да се самозабравиш е липса на реална представа за действителността, а това не е на добре.

101

Анонимен

преди 10 години

конграчулейшън борисов! сом тайм уин, сом там лун!