Снимка: архив, Булфото
fallback

Ивайло Московски категорично опроверга появилата се информация, че  ще е следващият депутат, който ще напусне ГЕРБ.

Подобни провокативни твърдения са толкова нелепи и неверни, че не заслужават дори да ги коментирам. В тях няма и капка истина, написа той във Facebook.

Бившият министър на транспорта заявява, че няма никакво намерение да напуска парламента и да работи за друга политическа формация.

Oще по темата
 „Избран съм от листата на ГЕРБ и ще продължавам упорито да работя с всички сили за каузата и ценностите, които изповядва партията. Няма да подведа избирателите на ГЕРБ и всички, които гласуваха за мен като водач на листата в 23 МИР в София. Продължавам да работя усърдно по задачите и ангажиментите, които заявих в предизборната си кампания, и за предсрочни избори“, категоричен е Московски.

Подобни твърдение наскоро опроверга и Вежди Рашидов.

Досега петима депутати напуснаха парламентарната група на ГЕРБ, като Владислав Горанов и Йоана Кирова излязоха извън парламента. Бившият шеф на НАП Красимир Стефанов е последният, отказал се от парламентарната група на ГЕРБ, но остана независим. Пръв се отцепи Георги Марков, а след него това стори Светлин Танчев, които също останаха в парламента като независими народни представители.

Вчера Николай Бареков прогнозира, че "висок депутат от ГЕРБ, завършил икономика в чужбина", е следващият, който ще се присъедини към „България без цензура”. „Чух, че следващият напуснал ще е висок, умен, красив..., но освен мен за друг не се сещам", отвърна Борисов.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Атакист

преди 10 години

*** ти може и да оставаш в Герб но Герб няма да остане!В тая партия с конкурс за най-голям *** ли ви избират?И ти почна като Рашидов да мънкаш че оставаш,без да осъзнаваш даже защо си там.Рашидов беше сложен за да се внуши на турците че Герб не е като Атака, щом има турчин в редиците си.За да може да се отцепят гласове от твърдия електорат на ДПС към Герб.План на тиквата да намаже който не провървя !А ти си сложен по същата причина там с разликата че не е от турските,а от *** !Ясно

68

Анонимен

преди 10 години

Московски да се чете ***!Тиквата може и да се е интегрирал с *** , на аз не искам повече *** във властта!

67

бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Мауму стара съвсем се увълчихКрасив, умен , за вършил икономика в чужбина,...... за друг не се сещам.Та ,Тиквата съвсем е изперкал.Печена, варена ,готвена.......... а,бе пак си е тиква.Най-много да развали менюто.

fallback