69

Атакист

преди 10 години

*** ти може и да оставаш в Герб но Герб няма да остане!В тая партия с конкурс за най-голям *** ли ви избират?И ти почна като Рашидов да мънкаш че оставаш,без да осъзнаваш даже защо си там.Рашидов беше сложен за да се внуши на турците че Герб не е като Атака, щом има турчин в редиците си.За да може да се отцепят гласове от твърдия електорат на ДПС към Герб.План на тиквата да намаже който не провървя !А ти си сложен по същата причина там с разликата че не е от турските,а от *** !Ясно

68

Анонимен

преди 10 години

Московски да се чете ***!Тиквата може и да се е интегрирал с *** , на аз не искам повече *** във властта!

67

бай Вълчо от Хисаря

преди 10 години

Мауму стара съвсем се увълчихКрасив, умен , за вършил икономика в чужбина,...... за друг не се сещам.Та ,Тиквата съвсем е изперкал.Печена, варена ,готвена.......... а,бе пак си е тиква.Най-много да развали менюто.

66

дядо

преди 10 години

Хахаха ,оставал в гроб,та къде другаде ще те вземат бе некадърнико

65

трол е майка ти

преди 10 години

Тия комунисти много помургавели брееее, че и дебели станали.Така е, по плажовете в Катар и при Ердоган слунцето пари повече!

64

Акъл море

преди 10 години

Много правилно решение! Точно там ти е мястото! И акъла ти герберски и кратуната!

63

evgeni1234

преди 10 години

Такива като "журналиста" на гръцки се наричат -"Скатопрохтис"

62

evgeni1234

преди 10 години

do "zhurnalista" :Как ще разпознаете така наречените "***"-зомбирани идеологически ! Не по "журналистическите"неймове,но по съдържанието на написаното-извън нормалното за личен мироглед.Комбинация от позабравени с изтекъл срок на годност клишета и настояща политическа картина-"настроения".Иначе бил "журналист"-"ската на фаи"

61

Гледащ

преди 10 години

До Моника СтанишеваКато знам колко е грозничка Моника,а Местан ще е най-отзад на тройката,трудно ще стане!

60

ТУРЧИН

преди 10 години

БОЙКО С ТЕБ СМЕ

59

Градския

преди 10 години

Оставаш? Значи ГЕРБ ще си отива !

58

Анонимен

преди 10 години

Роската Петроф е такова просто парче, направо се изумих като го гледах при Кеворк. Бил завършил някква си специална гимназия... Това момче е малоумно, пък каква диплома има е друга работа. И се смее истерично като ***.

57

Анонимен

преди 10 години

Никъде не го искат и разбира се ще остане в ГЕРБ.

56

Край

преди 10 години

покровителите на бареков изнудват гербаджии които са били в изпълнителната власт. все нещо имат записано. обаче черничкото момче е пич и се неподава. Много ми е било чудно човек с такъв тен да управлява транспорта но Московски си е пич и мъжкар.

55

журналист

преди 10 години

Браво най после кликата на Т.Живков ще си има партия в лицето на Кунева-Пръмова. Тя възродителя на имената и Касим Дал възродения демократ ще се целуват отново. Иван Костов пак ще е на власт чрез Радан Кънев. Въобще само реформатори са се събрали. Чисти като сълза. Боже господи защо ни наказваш с такива ренегати и ***. Как не се намериха нормални хора в тази Държава , да я поведат напред.

54

оставка

преди 10 години

Опорните точки и манипулации на бсп в действие преди избори! Не може обаче да манипулират хората,които търсят истината! Еми правилно говори Московски,що да постъпва предателски,за да го купят като "независим"!

53

11

преди 10 години

До до 52,ти сега ще се обидиш ли ,ако те нарека ганьооооооо,така че на етнос никой не бива да се обижда.

52

Анонимен

преди 10 години

червените *** ще останат много разочаровани на изборите

51

до 52

преди 10 години

значи ромчето на тиквата остава в герб,все пак един ром трябва да има,за миризма на герберите+++++++++сега по -спокоен ли си ?мислиш си ,че правиш нещо като сипеш обиди ха ха ха

50

1

преди 10 години

значи ромчето на тиквата остава в герб,все пак един ром трябва да има,за миризма на герберите.