Сергей Станишев Снимка: архив, БТА
fallback

За господин Борисов лъжите са като "Добър ден". Така лидерът на БСП Сергей Станишев коментира думите на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, че съпругата на соцлидера Моника Станишева и ДПС стоят зад подслушването му и фабрикуването на записи.

Чух изявлението на господин Борисов. Много се смях от сърце. Аз познавам Моника много добре. Мисля, че знам всичко за нея. Много неща пък съм чувал врели-некипели. За първи път чувам, че тя едва ли не е главен прокурор на Републиката и определя кой да бъде подслушван, изтъкна Станишев.

Oще по темата
Както Dnes.bg вече писа, днес Борисов обяви, че никога не се е срещал с президента в периода 2002-2012 година Георги Първанов и Румен Петков в Банкя, но очаква да се появят манипулирани записи, които по думите му били дирижирани от ДПС и Моника Станишева. Според него той е подслушван незаконно.

Станишев не пропусна да припомни скандалите с незаконното подслушване по време на управлението на ГЕРБ.

Лидерът на левицата коментира и други обвинения – този път "приятелски огън" от страна на Първанов, който обяви, че държавата се управлява от Делян Пеевски и Станишев.

"Сергей Станишев и Делян Пеевски са отговорът на въпроса "Кой?", макар и в различен смисъл. Още тогава Сергей Станишев пое политическата отговорност за избора на председател на ДАНС. Единият е взел решението лятото, за което бе награден с активната подкрепа на медийния кръг, другият взема решенията сега. Има и други хора около тях, но важно е кой поема отговорността", категоричен бе Първанов.

"Пълна спекулация. Държавата се управлява от правителство, оглавено от Пламен Орешарски, под контрола на парламента, който го е избрал и политиката се прави на основата на програмата на правителството. Нещата се обсъждат от двете ПГ, отсече по-късно Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

197

Анонимен

преди 10 години

До Dedovia Поздравления. Един човек да каже една свестна мисъл. Борисов на всяко изказване освен името на Станишев,непрекъснато споменава и Моника. Грозно и нелепо. чак тя била нареждала кого да подслушват! И изобщо,да се душиш чаршафити на политическия си опонент е чиста проба простащина и просташка завист.

196

Анонимен

преди 10 години

А за теб са като "Добро утро", още от сутринта. Пълен *** си.

195

Кара Колю

преди 10 години

Мръсен, мазен, грозен ПЛЪХ!!!!!!!

fallback