Красимир Янков. Снимка: БСП - Варна
fallback

Всички експерти, които правят политологически анализи, рисуват една абсурдна картина - симбиоза от необходимостта от нов проект за обществена регулация, различна от представителството по традиционния механизъм чрез утвърдените партии, и в същото време неотменността на тези партии, като гарант за демократичния процес. Това коментира пред радио „Фокус“ - Варна народният представител от Коалиция за България и организационен секретар на левицата Красимир Янков.

Той отбеляза, че в този смисъл БСП е символна партия, съхранена от хората и заради хората, която може да бъде отстранена от обществения живот и от управлението само ако не съществува.

„Точно с такава задача са се нагърбили две групи хора. Едната напусна партията и създавайки нов политически проект започна опити за изваждане на БСП от управлението с атаки към кабинета. Другата група е вътре в партията и уж чрез дискусии или с "градивна критика", упражнява непрекъснат натиск върху ръководството на БСП“, каза Красимир Янков.

Според него с това се цели както обществена дискредитация, така и разколебаване на доверието на партийните членове в правилността на провежданата политика.

„И всичко това се случва в изключително тежък за страната момент, когато БСП се нагърби да поеме управлението с катастрофално наследство от предходното правителство. Уверен съм, че правителството ни има капацитет да се справи. Вярвам, че партията ще бъде сплотена  и ще докаже на предстоящите избори водещата си роля“, отбеляза Красимир Янков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

hinko.dimitrov

преди 10 години

ТемаРазкритие на ПИК! Грандиозен скандал! БСП използвала незаконно личните данни на 2 млн. българи за изборите! (схемата на манипулацията) Разкритие на ПИК! Грандиозен скандал! БСП използвала незаконно личните данни на 2 млн. българи за изборите! (схемата на манипулацията) :)))))))))))))))))))))) Така се печелят избори.Лъжи и заеми който ще плаща народа

26

ПРАВИЛНО

преди 10 години

Съхранена е от милиардите крадени пари от хората !!!

25

ПРАВИЛНО

преди 10 години

Съхранена е от милиардите крадени пари на хората !!!

fallback