27

hinko.dimitrov

преди 10 години

ТемаРазкритие на ПИК! Грандиозен скандал! БСП използвала незаконно личните данни на 2 млн. българи за изборите! (схемата на манипулацията) Разкритие на ПИК! Грандиозен скандал! БСП използвала незаконно личните данни на 2 млн. българи за изборите! (схемата на манипулацията) :)))))))))))))))))))))) Така се печелят избори.Лъжи и заеми който ще плаща народа

26

ПРАВИЛНО

преди 10 години

Съхранена е от милиардите крадени пари от хората !!!

25

ПРАВИЛНО

преди 10 години

Съхранена е от милиардите крадени пари на хората !!!

24

Един българин

преди 10 години

Офф... !

23

любезния

преди 10 години

Моля всички от БСП.Другари хващайте гората, вповече ми идват вашите простотии.Бъдете така добри,няма да ми липсвате.

22

Andrei Raichev

преди 10 години

Ama moliavi drygari I drygarki tova e samata istina. Samo deto vse po-malko hora viarvat v tova. No ni shte lajeme do krai. Shte lajwm zashtoto niamame izbor.

21

GEro

преди 10 години

Ние нямаме съмнение, че БСП е "съхранена от хората и заради хората" . Ние искаме само да разберем имената на тези хора. Едно списъче да ни дадете за да си знаем.

20

Анонимен

преди 10 години

България е държава с 1300 годишна история и продължава да съществува благодарение на трезвомислещите хора и въпреки 70 годишните усилия на бсп да я унищожи.

19

музика

преди 10 години

Защо са толкова нагли и на какво се крепи тая наглост у всички червени /без изключение/ *** не зная.Може би защото ги поддържат все още тъгуващите по социализма и такива от народа които са слепи по отнашение на ставащото в България/*** *** и турци/ а простият и глупавият много лесно се манипулира и на това се надяват те Колко са плиткоумни в мисленето си Трудно ще ги изметем от политическата схема,защото тяхната наглост няма краи.

18

Народен

преди 10 години

Шайката от популисти, комунисти, турци и псевдо-националисти ще брани власта докрай. Веднъж попаднали в парламента, всички те трябва да си върнат борчовете и да натрупат някой друг милион. Те впрегнаха цялата медийна мафия, за да излязат чисти, невинни, истински народолюбци. Всеки ден се фукат и перчат. Жалко, че народът си трае, нали е свикнал на 500 г. турско робство.

17

Българин

преди 10 години

В най -бедната държава в ЕС най.много "дясно мислещи " ? Парадокс. А може би най -много Не можещи да мислят , а повтарящи като папагали чужди "мантри"за "***"," червени ***" и т.н. "умни приказки". Много от вас не са наясно кой продаде българските заводи за жълти стотинки ,кой вземаше комисионните,кой краде като за последно,чий деца и с чий пари учиха и учат в престижни университети.Не мислете ,че защитавам тези "червени" ,които крадоха-те вече са" демократи"-дясномислещи. Напротив.

16

muzaka

преди 10 години

Хареса ми написаното от 3-ти пост."БСП е съхранена от хората и заради хората" - 24 години във властта, пълна бъркотия в държавата - здравеопазване,образование, корупция и пр. и пр. Цитираните думи са нищо друго освен наглост.Аз бих добавил много друго,но точното :е манията за власт!/Имаш власт - имаш пари ,*** и всякаква ***/

15

Държавна сигурност

преди 10 години

Съществуването на БСП е жизнено за народа ни и трябва да продължи с най голяма скорост през годините . Мисля че и името БКП ако не бе променено щеше да е още по добре за нас .Запазването на комунистическите партии в Източна Европа допринесе да имат народите представител който да охранява граденото 45г с труда на народите. Така се запазиха Комунистическите партии в Полша Унгария Чехия Словакия а също и в СФР Югославия където под решителната ръководна роля на Генералния секретар на ЦК на Сръбската Комунистическа Партия Слободан Милошевич Югославия храбро се би срещу агресията на америка

14

Анонимен

преди 10 години

БСП взеха 4 млрд. кредити и върнаха мутренските времена.

13

1

преди 10 години

Само като слушам министъра на спорта дето сте го избрали и вече виждам какъв капацитет имате.Все едно нарочно избирате от *** към по-*** за важните позиции.Хубава ви е комунистическата политика.Ама не ви пука.Нали планът ви е до 20г. като измре пенсионерския електорат да разчитате на турския и *** дето сега си го размножавате.Щото иначе няма кой да гласува за вас тогава.

12

Иво Калпазанов

преди 10 години

Красимирчо-разкарай си овчарската физиономия че нещо не те трайвам.БСП съществува благодарение на простите елементарни хорица на които *** успяха да им увредят и промият мозъчетата.

11

vesko02

преди 10 години

Ако българите решим да живеем честно и почтено,БСП ще си замине скоропостижно.Засега хората искат да тънат във фалш и лицемерие затова начело на държавата избутват нагаждачи и подмазвачи.

10

Богдан

преди 10 години

БКП/БСП е съхранена от пенсионираните партийни секретари и други лентяи от онова време,които учеха за да не работят и сега чакат младите да ги хранят,които пък сега работят по 14 часа и заради тях +***.. и ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ,на които раздадоха куфарчета с милиони долари през 90-та год..бащата на сегашния ви лидер е един от най-личните, а такива като теб Янков, който мина през пивоварна "Загорка" и летище Варна на оглед,са от най-гадните..но всяко нещо има край,вашия също се вижда скоро!

9

vesko02

преди 10 години

Аз знам кои са хората.

8

Ванов

преди 10 години

Какво хленчите бе гробарски мекерета.И цял ден да клечите соросидчета въшливи,полза никаква за вас и вашите спонсори.Ясни сте като майски ден.Никога няма отново да се докопате до мечтания от вас кокал(безразделна власт).Тиквата е минало не важно, а вие *** и неправителствени инсекти сте обречени на змиране и принудителна забрава,защото сте слуги и агенти на враждебни за Бг и бълг.народ сили.ПЕСОВЕТЕ СИ ЛАЯТ, КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ.БЪЛГАРИНА ГО РАЗБРА, ЗАТОВА СТЕ ОБРЕЧЕНИ НА ЗАБРАВА ВЕЧНА.