Снимка: Булфото
fallback

Лидерът на БСП Сергей Станишев посочи промяната, която е настъпила, за събитие на годината.

Още преди изборите се ангажирах правителството да бъде програмно и затова най-подходящ за премиер беше Пламен Орешарски. Страхът на хората е преодолян и правителството има заслуга за това, заяви лидерът на БСП пред Дарик.

Според него евроизборите следващата година ще повлияят на стабилността на правителството и ще бъдат мерило за влиянието на партиите.

"Тези избори ще бъдат важни за политическата среда в страната и ще дадат индикация за това кои политически сили печелят доверие и кои губят доверие и ще повлияят много сериозно на стабилността и на управлението и реализацията на програмата на правителството", каза Станишев.

Според него пред правителството няма самоцел да изкара на всяка цена четиригодишния си мандат, но също така няма и никакви ограничители.

"Има твърде много игри, заблуди и лицемерие в това, което се случи през последната половин година. Наред със спонтанния граждански протест, който възникна в началото на управлението във връзка с назначаването на председател на ДАНС, с всеки изминал ден от протестите организираната, мотивираната му страна - политически, финансово, по всякакъв начин, започна да набира сила и днес преобладава. И зад всичко това стоят интересите на партия ГЕРБ, на Борисов и Цветанов, които се стремят на всяка цена да се завърнат на власт", категоричен е председателят на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

ЦВЕТА

преди 10 години

Безочлив наглец!

67

Анонимен

преди 10 години

Мишкооооооооооо!

66

Дядо

преди 10 години

Този мазен и долен плъх да си ходи в УКРАЙНА. Има достойни българи.

fallback