Христо Бисеров. Снимка: архив, БулФото
fallback

Темида ще търси сметки на Христо Бисеров и семейството му в четири държави - Швейцария, Италия, Чехия и Македония, пише "Стандарт".

Предстои прокуратурата да изпрати запитвания до властите в тези страни, за да сглоби по-добра картина за имането на ексдепутата.

Oще по темата

Миналата седмица държавното обвинение образува досъдебно производство за пране на пари и данъчни престъпления срещу Бисеров и доведения му син Ивайло Главинков.

Три дни по-рано той излезе от политиката по лични причини. По непотвърдена информация предстои тази седмица Бисеров, съпругата му Мария и синът им Дамян да бъдат извикани на разпит в следствието.

Доскорошният зам.-шеф на ДПС е в България и не е избягал, обяснили негови бивши колеги пред вестника.

Още не е ясно кой ще смени Бисеров като зам.-шеф на ДПС. Днес парламентът трябва да избере негови заместници на двата му поста на жълтите павета - зам.-шеф на парламента ще стане Алиосман Имамов, а председател на правната комисия - Четин Казак.

Според партийни източници Централният съвет на ДПС ще избере нов зам.-шеф след Нова година. Преди празниците предстои заседание на ръководството на движението, но то ще е по други актуални въпроси.

На сбирката на Централния съвет, която ще е тази или следващата седмица, ще бъдат поканени министри от кабинета "Орешарски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Черноглед

преди 10 години

До Анонимен 45Явно мнозинството точно това прави - седи си в къщи и чака. Какво чака, не е много ясно, но за всеки случай плюе по тези, които са се имел или да излязат да протестират. Такива били, онакива, що не си седят мирни, този им платил, или пък другия.... Докато повечето от нас са с такъв робски манталитет, ще ни тъпчат и грабят до безкрай!

42

ДЪБЛИН

преди 10 години

А някога казвахте-"спете спокойно деца,комунизма си отиде".........но НЕ и в Корумпестан......

41

Анонимен

преди 10 години

Бедна ми , бедна Българийо с богати политици !

fallback