Снимка: Булфото
fallback

„Ако има хора, които са извън сценария на протеста, и се чувстват обидени, дължа им извинение, и го отправям“. Това каза на излизане от парламента заместник-председателят на парламента Мая Манолова.

„Сцените, които видях по различни телевизии, и опитите на опозицията отвътре, от парламента, да провокират и ескалират напрежение, ме навяват точно на такива мисли”, коментира тя.

Oще по темата
 Тя обаче беше категорична, че държавата ще продължи да функционира и през следващата година.

„Ако ГЕРБ имат грижа за законите и тези, които обсаждат парламента, да оставят спокойно да приемем важните закони. Апелирам към всички, които са обсадили парламента и, които имат намерение да го направят и утре , все пак да имат предвид, че сега се обсъжда най-важният закон за България за следващата година – бюджетът”, допълни още заместник-председателят на Народното събрание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

Димитър

преди 10 години

Ама колко е прозорлива Мая, за къде сме без нея. Аз лично толкова е цена че и у дома бих си я взел...какво ще я правя ли? .... ами познайте ...

107

vesko02

преди 10 години

"Това е един хубав ден за българската демокрация"

106

Анонимен

преди 10 години

Ама защо всеки ни плаши че протестите били употребявани. Ами точно това е нормалното. Един протест трябва да има лидери и партия да стои зад него. Иначе не е протест. Трябва всички опозиционни партии ясно да излезнах и да поведат протестите и хората. Иначе се върне в като мухи без глави и като овце. И така има възможност за провокации от страна на комунистите. Партийните водачи на опозицията да стъпят на първа линия на протеста както се правеше преди години и се прави в нормални държави.

fallback