108

Димитър

преди 10 години

Ама колко е прозорлива Мая, за къде сме без нея. Аз лично толкова е цена че и у дома бих си я взел...какво ще я правя ли? .... ами познайте ...

107

vesko02

преди 10 години

"Това е един хубав ден за българската демокрация"

106

Анонимен

преди 10 години

Ама защо всеки ни плаши че протестите били употребявани. Ами точно това е нормалното. Един протест трябва да има лидери и партия да стои зад него. Иначе не е протест. Трябва всички опозиционни партии ясно да излезнах и да поведат протестите и хората. Иначе се върне в като мухи без глави и като овце. И така има възможност за провокации от страна на комунистите. Партийните водачи на опозицията да стъпят на първа линия на протеста както се правеше преди години и се прави в нормални държави.

105

Стоянов

преди 10 години

Сценария е да източите държавицата и чак тогава да пуснете кокала комунистически *** долни!!!!

104

Нагла

преди 10 години

Само схеми ви се въртят в главите ей, окопали сте се и не пускате властта на всяка цена, наглост безочлива и само глупости популистки ръсат.

103

Анонимен

преди 10 години

Има сценарий на протеста, упрекна Манолова .............Защо пък не, стрино?Както има сценарий и в т.нар. управление на т.нар държава! Сценарий за психотрилър!

102

жалко

преди 10 години

по-нагло племе от кумоноидите няма !!!!!!!!!!!!!!!!!досега не сме имали по нефукциониращ Парламент !!!!!!!!!!!!!!!!започнаха да противопоставят българи на други етноси !!!!!!!!!!!!!!!!!!!никакви реални икономически реформи , а само вземане на заеми !!!!!!!!!!!!!!!!ДПС управляват страната с 30 човека !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Волен показа ,ч е е нацинален предател ГЕРБ си играят на " *** ми - дойди ми "Да се отиде на нови избори - да се направи една стабилна коалиция , ама не би

101

Анонимен

преди 10 години

Сценарият е да го духат бедните!

100

Balakov

преди 10 години

Razbira se,che ima scenarij na protestite.Bez scenarij e trudno da uspee naroda da vi svali.Kakto e viarno,che i vie imate scenarij kak da se zadarzite na vlast i da ne izpusnite kokala.Vseki den ni zalivate s psevdo uspehi na parlament i pravitelstvo, i ne znam zashto si mislite ,che horata vi viarvat

99

лоло

преди 10 години

До АнонименБатенце , ти си извратен :)

98

Анонимен

преди 10 години

ами то...сценаристи само сценарии сънуват

97

Анонимен

преди 10 години

Какво и се навивате на тази Мая? Нима някой може да се режали да пипне или да си легне с това нещо? Няма ли поне малко да ви е гнус?

96

ALO

преди 10 години

IMA SCENARII KAZA DRYGARKATA MANOLOVA,ABE SBRACHKAN MEXYR RAZBIRA SE CHE IMA SCENARII,NALI TRIABVA DA VI IZRITAME MEKERETA NAGLI ILI SI MISLITE CHE CIAL JIVOT SHTE YPRAVLIAVATE A?

95

няма прошка

преди 10 години

А защо не правят това което иска народа? А именно промяна в изборния закон?

94

Анонимен

преди 10 години

Студентските протести ако не успеят, следва да им се притекат на помощ отвън. До дни такава помощ трябва да дойде.

93

аз

преди 10 години

Тая е жената изяла най много псувни в света и все още има самочувствие ,направо ме смайва то тъкмо да гради кариера и искат да махат бсп е не става така ахахахх .

92

Kingstonski

преди 10 години

Докато протестиращите не се въоражат с палки и миниумки нямат шанс срещу жандармерията и робокопите.БРАТЯ НА ОРЪЖИЕ ! ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ ! ДОЛУ БКП,ДПС,АТАКА,ГЕРБ И ВСИЧКИ ОТ ТАЗИ ИЗРОДЯЛА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА !

91

Анонимен

преди 10 години

НА много работи я НАВЯВАТ тая разни сценки и сенки и особено сенкити зад сценариото за костинбродските бюлетини.

90

asd

преди 10 години

Манолова трябва да е в затвора, не в Парламента. Това важи за половината депутати, може би и за повече.

89

toshkata

преди 10 години

не мога да разбера! като сте толкова сигурни,че хората ви искат на власт,подайте оставка и после спечелете супер победа и управлявайте сами. но! не ви стиска,взехте власта с страшна машинация и сега не я давате докато не се напълнят касичките ви. винаги вземате власт с кръв и с кръв я сдавате.УСПЕХ С ОСТАВКАТА.